writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2. del

clock-img

06.08.2009, 12:20

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sterilizacija???ja k jih bo 6 bom pa o tem razmisljala

clock-img

06.08.2009, 12:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zakaj na IVF...sej gre naravno??

ja, če je sterilizirana, pol ne gre več naravno user posted image sam ovulacijo ma še vedno, edino jajcevod je prekinjen.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.08.2009, 12:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polna luna je danes user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.08.2009, 12:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ja, če je sterilizirana, pol ne gre več naravno user posted image sam ovulacijo ma še vedno, edino jajcevod je prekinjen.

ja ja to vem...ampak če si da to operacijo nardit moški si lahko kasneje premisli in še vedno lahko po naravni poti

clock-img

06.08.2009, 12:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ja ja to vem...ampak če si da to operacijo nardit moški si lahko kasneje premisli in še vedno lahko po naravni poti

ja, sam menda ponovna povezava ne rata čisto vedno - ampak to morajo strokovnjaki povedat user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:27

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ne more po naravni poti..pred vazektomijo da seme v semensko banko za svaki slučaj..user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja, sam menda ponovna povezava ne rata čisto vedno - ampak to morajo strokovnjaki povedat user posted image

no ja to je pa potem že druga pesem...bolj strokovna user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:28

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Vidim da dogaja tle gor.Mene pa trebuh boli,tako kot pred M,pa grem prej na wc,pa spet en košček tkiva na vložku,kakor en ostanek od posteljice.user posted image Bom videla kaj bo.

Aja, pa dober dan user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 6.8.2009 12:29:18 >

clock-img

06.08.2009, 12:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

olive dober dan user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:31

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Olive, upam, da ni nič hujšega user posted image user posted image user posted image mogoče pa se ti M nakazuje?

clock-img

06.08.2009, 12:33

clock-img

lake

pencil-img

3955

Ledenka  user posted image user posted image za težo in velikost. Kako pa je prestal pikico?

A smo iz waterpolistov pršli na strokovne debate?user posted image Jst sm tud za to da se gre moški sterilizirat, me smo mogle že rodit.

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

matr ste spet brez sexa ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KDO JE OSTAL BREZ SEXSA???...ja samo te 4 dni zdaj ko sem imela menstruacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Olive, upam, da ni nič hujšega user posted image user posted image user posted image mogoče pa se ti M nakazuje?

Upam,da bo M..
Sem imela čiščenje po porodu pa so mi šli lih taki koščki od ovojev ven.Ma saj bo.user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ledenka  user posted image user posted image za težo in velikost. Kako pa je prestal pikico?

A smo iz waterpolistov pršli na strokovne debate?user posted image Jst sm tud za to da se gre moški sterilizirat, me smo mogle že rodit.

sej zato sem pa tud jaz to predlagala

clock-img

06.08.2009, 12:36

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ledenka to je pa res lepa kilaža,saj ne morem verjet..user posted image user posted image

Mi2 se tudi pogovarjava o sterilizaciji tudi moj pravi,da bi šel...sam kje je še to,sva oba šele 27 stara.user posted image user posted image
Tabletke mi ne odgovarjajo,Mirena pa kaj pa vem..Tudi ne bi..

Ta teden sam zase kuham,samo dobro jem.Danes imam pečen krompir pa šobsko,jutri si bom pa pico naredila.

clock-img

06.08.2009, 12:36

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

mal je jokal, ampak nič hujšega. zdaj spi user posted image bomo videli, koliko časa mam mir user posted image ker moram bolj počivat. še dobro, da ne hodi, potem bi bil problem

clock-img

06.08.2009, 12:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no pa poglejmo zakaj je katji vaterpolo vsec

user posted image

user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:38

clock-img

Anonimen

sej zato sem pa tud jaz to predlagala

sej je res!!!!! sm čist pozabila da gre lahko mož na sterilizacijo, se vid da ga skor nič ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Upam,da bo M..
Sem imela čiščenje po porodu pa so mi šli lih taki koščki od ovojev ven.Ma saj bo.user posted image

a ti si bila tud na ciscenju??

clock-img

06.08.2009, 12:40

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ma daj kakšen vaterpolo..user posted image user posted image
jaz imam sorodnika,nekje v Zagrebu igra v državni repr.

Jaz bi kakšne borilne športe,taki so mi všeč.user posted image

Kati vsakič sem imela čiščenje-3x se pravi.

clock-img

clock-img

Anonimen

mal je jokal, ampak nič hujšega. zdaj spi user posted image bomo videli, koliko časa mam mir user posted image ker moram bolj počivat. še dobro, da ne hodi, potem bi bil problem

zakaj pa??? a je kaj narobe? sigurno sem zgrešlauser posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:41

clock-img

Anonimen

se vidi da je lunauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem pa dobla M.user posted image

clock-img

06.08.2009, 12:42

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ma daj kakšen vaterpolo..user posted image user posted image
jaz imam sorodnika,nekje v Zagrebu igra v državni repr.

Jaz bi kakšne borilne športe,taki so mi všeč.user posted image

Kati vsakič sem imela čiščenje-3x se pravi.

slikco prosim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem