cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del

clock-img

04.10.2009, 07:34

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

dobro jutroo pa ena user posted image mi smo auf že od 5.45 ko je ati šo v službo. je blo tako jokanje da ati ne sme it v službo da to res ni. Včeraj sta bla celi dan skup, ker je mami bla v trgatvi in je blo danes grozno user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

04.10.2009, 16:34

clock-img

katka37

pencil-img

1792

ojla

ada, jaz sem tudi nekaj dobila od nivee, še na stari naslov, pa pojma nimam od kod user posted image , je šampon pa krema

uživajte v prelepi nedelji

clock-img

04.10.2009, 20:47

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kak lep dan smo mi preživeliuser posted image user posted image user posted image

katka jaz sem pred cca. 1o meseci tudi dobila neko kremo od nivee, pa nimam pojma od kod, zdaj pa sem tisti spomin igrala, ko se je tu gor vrtelo, pa sem dobila medvedka, nalepko za avto in nogavičkeuser posted image

tatly kako si rešila?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.10.2009, 09:07

clock-img

tatly

pencil-img

3949

ada-mislim da nebo nic ker se mi zdi da je full draga najemninauser posted image se zmenimo v sredo ali torek

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

05.10.2009, 10:36

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

kak ste cvekice??  mi se dolgocasimo pa jo bomo mahnile na sprehod..

Stella in Pia

clock-img

05.10.2009, 12:30

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dan!

Zdaj pa vem, zakaj zadnje dni bolj slabo spimo....zobek prihaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 13:01

clock-img

tatly

pencil-img

3949

tudi jaz vem razlog nocojsnjega jamranja-imamo drugi zobek samo ne 1 pac pa zgornji prvi kocnik-malo mi je cudno da niso prej 1 prisle

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

05.10.2009, 16:39

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mi2 sva dobro rešila pri naši P, imamo zeleno luč za operacijo.... ne vem pa koga je bolj strahuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.10.2009, 16:57

clock-img

tatly

pencil-img

3949

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mi2 sva dobro rešila pri naši P, imamo zeleno luč za operacijo.... ne vem pa koga je bolj strahuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 19:43

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 20:22

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

hei babike! da se vam na hitro malo oglasim. ju3 bom prišla domov pa bom verjetno tak pala v postlo takoj poleg Timona user posted image delam namreč od 9h pa do 20h user posted image ma šefica malo bolano in morem bit namesto nje user posted image upam da čim prej mine ker se mi bo zrolalo celi dan brez  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse nove zobeke

ada user posted image user posted image user posted image za tebe & Adama

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

06.10.2009, 08:32

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

dobro jutro!!

stanovanje že pospravljeno, kavica tudi že kuhana, no skodelica je že skoraj prazna, jo pa še vam skuhamuser posted image user posted image . zaj pa treba še ugotoviti, kaj danes kuhati, ker ni idej. ma kera kako??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

06.10.2009, 09:22

clock-img

katka37

pencil-img

1792

dobro jutro

petra, user posted image  za kavico
sem te zadnjič videla, smo se mimo peljali, upam, da ti uspe s porodniško

ada, saj bo, ti drugič povem par stvari o denisovi operaciji, da te malo potolažim user posted image

tatly, tudi mimo tebe sem se zadnjič peljala, sem te zadnji hip prepoznala, imaš že tako dolge lase pa še pobravane; je res skrajni čas, da se kaj vidimo, če vas skoraj ne prepoznam user posted image

pa user posted image user posted image user posted image  za vse nove zobke

clock-img

06.10.2009, 14:07

clock-img

tatly

pencil-img

3949

katka-zdaj bi ze res bil cas da se enkrat dobimo na kaki kaviciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2009, 20:01

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dober večer!

Mi sicer spimo, ampak vprašanje kako dolgo...tale zobek jo ful matra user posted image dans ponoči se je zbujala na 15 minut user posted image

clock-img

06.10.2009, 20:55

clock-img

ada2

pencil-img

7402

evo, vse (upam, da res vse potrebno) je spakirano, otroci spijo (tokrat preverjeno vsi trije), jutri pa nuša na ekskurzijo, adam v bolnico, miha pa za spremljevalcauser posted image

aja, pa adam po novem pije mleko na šalico - flašo je pa sam v koš vrgel, ker se je vpičil v en vlak, da bi ga imel, pa sem rekla, da mu ga kupim samo, če da flašo vstran in pije na šalico. in sva šla domov preverit, da bo res pil, je spil od šuba eno šalico mleka, vrgel flašo v kanto in sma šla nazaj v pikapolonico po vlaka. kaj naredi en vlak tomažuser posted image

sicer je vedno vse ostalo pil na kozarec, edino mleko ne, je vedno rekel, da za njega ni dobro piti mleko na šalicouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

07.10.2009, 10:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.10.2009, 12:30

clock-img

tatly

pencil-img

3949

da vam povem klko mi je rekla za stanovanje v ormozu za samo najemnino bi mela 350€user posted image user posted image user posted image brez stroskov

< Sporočilo je popravil tatly -- 7.10.2009 12:31:03 >

clock-img

07.10.2009, 13:13

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

da vam povem klko mi je rekla za stanovanje v ormozu za samo najemnino bi mela 350€user posted image user posted image user posted image brez stroskov

user posted image user posted image user posted image user posted image

saj to je največji problem....js bi tudi ful rada videla, da bi šli mi trije nekam za sebe, ampak smo trenutno še nezmožni kakšno najemnino z vsemi stroški plačevat...pa moj itak ne bi šel v kakšno stanovanje...sicer razumljivo kr že 28 let živi v hiši, ampak če se odločiva za še enega pikeca (kar se sigurno bova user posted image ), potem nam bo to kar imamo trenutno premalo user posted image user posted image eh, sn malo zabluzila user posted image

clock-img

07.10.2009, 17:00

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

tatly kolko sobno pa je to stanovanje za tako najemnini.Na Ptuju se je pred kratkim oddalo dvo  pa pol sobno za 240e plus stroški to so praktično dve veliki sobi in ena mala soba.

clock-img

07.10.2009, 18:32

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

barbara ce bos vedela se za kaksno podobno stanovanje mi prosim sporoci

Stella in Pia

clock-img

07.10.2009, 19:00

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

ja za to stanovanje sem vedela ,ker ga izdaja od Tilnovega sošolca mamica je pa v Trubarjevi ulici ,ogrevanje na plin.Vi bi šli v večje suncicica.Aha tam,ko še mamo mi eno stanovanje v Trstenjakovi ulici se bo eno veliko stanovanje dalo v najem čez 90 kvadratov bom vprašala za ceno.

clock-img

07.10.2009, 19:22

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz sem doma, šibam po nušo v šolo, potem se pa javim

Ada vas ´ma rada!

clock-img

07.10.2009, 20:35

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no tak, adam in andrej sta v bolnici. v sobi sta s še eno mamico (upam samo, da andrej ne bo preveč smrčaluser posted image ), zaenkrat je adamu lepo, operiran bo pa jutri zjutraj.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.10.2009, 08:11

clock-img

ada2

pencil-img

7402

evo, šibam jaz zdaj nazaj za rakičan, da bo tam, ko ga pripeljejo iz operacijskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem