writing-img

RE: Nedonošenčki 2009

clock-img

28.09.2010, 23:11

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Vam nekaj prišepnem user posted image ?

Da bo 2.10.2010 najlepši datum v letošnjem letu, dan ko bomo našo princesko Gajo končno dobili v domačo oskrbo, dan ko bodo ptički peli, dan ko bo sonček sijal, dan ko bo vsem nasmeh na ustih igral.

Kaj naj rečem: enostavno srečna sem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super!!!!! Kak sem vesela za vas! Končno boste skupaj vsi štrije!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

28.09.2010, 23:41

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Če pa tole ni novica letauser posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

29.09.2010, 00:34

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

dan ko bo vsem nasmeh na ustih igral....

OMG!!!! datum je! datum imamo!!!!!!!!! juhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

Draga NAŠA Gaja! pometla si z vsemi hudobci! zmagovalka zivljenja si! tudi ce te od zdaj
naprej

vsi premagajo, imaš ti tako veliko pridobljeno prednost, da si zmagovalka ze po defoultu!
da ti

nihce nič ne more!!!!
bravo! pikica mala!!!!

vesela vesela vesela....neskoncno vesela!!!!!

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 29.9.2010 0:39:05 >

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

29.09.2010, 06:25

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Vse lepo celi družinici ,da boste končno skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2010, 08:35

clock-img

koala

pencil-img

5539

Kakšna novica!!!!!!!!!!!!!!! Novica leta 100%. Kar kurjo kožo sem dobila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rubin uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

29.09.2010, 09:04

clock-img

pencil-img

3845

Bravooooouser posted image user posted image user posted image user posted image Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj se pa prične uživanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...želimo vam veliko cartanja sprehodov na svežem zraku in seveda veliko veliko srečeeee...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

29.09.2010, 09:18

clock-img

jasmina in tadej

pencil-img

231

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za Gajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2010, 10:34

clock-img

banga

pencil-img

204

Vam nekaj prišepnem user posted image ?

Da bo 2.10.2010 najlepši datum v letošnjem letu, dan ko bomo našo princesko Gajo končno dobili v domačo oskrbo, dan ko bodo ptički peli, dan ko bo sonček sijal, dan ko bo vsem nasmeh na ustih igral.

Kaj naj rečem: enostavno srečna sem!

no, zdaj moram pa mejkap popravituser posted image user posted image  Srečna sem za Gajo, zate, za malo miss in atija, tole je res novica letauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2010, 13:04

clock-img

orka

pencil-img

912

user posted image user posted image user posted image user posted image  GAJA
Kako lepo srce zaigra ob takih novičkah.

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

29.09.2010, 16:54

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Kar smeji se mi ob vaših postih. Zdaj pa vaše veselje pomnožite z 100, pa veste kako sem šele jaz vesela.

Danes je bil en tak čudovit dan, spet smo vozičkali. Z to spremembo, da je bila Gaja budna. Ojej kako je bilo vse zanimivo. Nebo, tako modro z belimi oblački, kaj je to za eno čudo user posted image , pa sonček jezi očke, o titi sonček user posted image , pa listje ki v vetru plapola, kakšna atrakcija. Potem pa sem opazila majhno stisko pri Gaji, pa ji stisnem roko k lički in jo potolažim, da je mama pri njej, da se ne rabi nič bat, pa sem dobila en veliiiiiik nasmešek. Punce jaz imam tako dober občutek, da je joj. Danes je bila izredno dobre volje, se je skozi smejala, vsemu kar sem ji rekla. Komaj, komaj čakam da bo to del vsakdana.

Pri nas se je tudi oglasila predstavnica urada za komunalo in mi dejala, da je sanacija plazu v načrtu in naj bi se začela izvajati urgentno. Dobra novica, izredna. Ampak je skor prelepo da bi bilo res. Ko bom imela tudi kaj pisnega, pa bom bolj vrjela. Ampak dan je kljub temu čudovit, pa še sonček je zunaj. Jupijajajajajaja.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 29.9.2010 16:57:20 >

clock-img

29.09.2010, 17:07

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

rubin- user posted image user posted image user posted image jaz sem tako vesela zaradi vsega, da sploh ne najdem pravih beseduser posted image user posted image user posted image user posted image . Naj sonček boža Gajo vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo lepo se imejte in vsi že nestrpno odštevamo dneve, ko bo Gaja prišla domovuser posted image user posted image user posted image . Bravo punca!

clock-img

29.09.2010, 21:18

clock-img

valči

pencil-img

2344

Evo,solze sreče mi tečejo po licu,tako sem vesela,sploh,ko sem zadnjki post prebrala,draga Rubin.

Takšne nam vsakdanje reči so vam prelepe in vaši Gaji,kim je prava borka.Vse je dala od sebe,zmogla je,ogromno in zaslužite si skupno,pravo družinsko srečouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

30.09.2010, 11:45

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Super, bravo Gaja

clock-img

01.10.2010, 08:51

clock-img

dadaegon

pencil-img

85

IZVIRNO SPOROČILO: TNB

Kar srce mi je poskočilo.

Bravo, bravo Gaja!!! Sem zelo vesela, to si resnično zaslužite!

SE PODPIŠEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2010, 20:02

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

IZVIRNO SPOROČILO: TNB

Kar srce mi je poskočilo.

Bravo, bravo Gaja!!! Sem zelo vesela, to si resnično zaslužite!

SE PODPIŠEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še moj podpis.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

01.10.2010, 21:49

clock-img

zojalu

pencil-img

11

Nebo, tako modro z belimi oblački, kaj je to za eno čudo user posted image , pa sonček jezi očke, o titi sonček user posted image , pa listje ki v vetru plapola, kakšna atrakcija. Potem pa sem opazila majhno stisko pri Gaji, pa ji stisnem roko k lički in jo potolažim, da je mama pri njej, da se ne rabi nič bat, pa sem dobila en veliiiiiik nasmešek.

Kako  lepo, Rubin! user posted image  user posted image   Veselim se z vami. Solze sreče tečejo tudi po mojih licih.

Gaja, ti pogumna deklica, naj ti sonček od jutri dalje še bolj nagaja user posted image . Vsak danuser posted image

Sreeeeeeeeeečno vsem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2010, 22:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Kakšna novica!!!!!!!!!!!!!!! Novica leta 100%. Kar kurjo kožo sem dobila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rubin uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.10.2010, 22:12

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Bravo Rubin in Gaja, jutri je samo vaš dan, pa vsaj majčkeno tudi dan vseh nas, ki smo navijale tukaj za vas! user posted image user posted image user posted image Saj kar verjet ne morem da se bo to končno zgodilo! Obilo družinske sreče želim, naj je nič ne ogroža, niti tisti plaz ne (in naj za vraga občina že enkrat sanira tole zadevo!). Vse dobro! user posted image

clock-img

02.10.2010, 00:01

clock-img

najci

pencil-img

161

user posted image   Čestitke Gaja in cela družinica! Končno vam bo uspelo biti čisto zares skupaj.
Rubin, spomni me, koliko točno je od Gajinega rojstva?
Naj vam vse uspe skupaj in predvsem ostanite zdravi!
Presrečna sem ob takšnih novičkah user posted image

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

clock-img

02.10.2010, 09:22

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

No pa gremo po malo princesko :). Sem presenetljivo mirna, verjetno bo v bolnici drugačna slika :))))

clock-img

02.10.2010, 09:53

clock-img

Bety11

pencil-img

736

Rubin....user posted image user posted image user posted image ....Držim pesti, da boš danes še bolj srečna, kot si pričakovala....

Najci....uuuu...Tvoja Vesna je punca in pol....(tvoja prijateljica sem iz foruma Živa...Upanje sem....in tudi jaz imam enega Damjana, ki je 23.9. dopolnil leto.....lepe slikice imaš v albumu.....)

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

clock-img

02.10.2010, 11:36

clock-img

blak

pencil-img

660

No pa gremo po malo princesko :). Sem presenetljivo mirna, verjetno bo v bolnici drugačna slika :))))

Joj, kar streslo me je.

Uživajte na ta dan. Naj vam bo lepo!
user posted image

clock-img

02.10.2010, 11:44

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  V glavnem vso srečo vam želim.

clock-img

02.10.2010, 12:43

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Rubin mislim na vas user posted image user posted image user posted image . Verjetno ste že na poti domov. Komaj čakam, da napišeš kako je Gaja reagirala, pa mala Miss kako je bila vesela, pa vidva z očijem....user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako močno si zaslužite to srečo. Spet imam rosne učke user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

02.10.2010, 16:14

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Čestitke še z moje strani, sem resnično vesela, pa še tako lepo se je sonček pokazal danes upam da ste se ga naužili in da se veselo cartate pa da bo doma čim lepše. Rubin uživajte srečko, ki ste si jo zaslužili.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem