writing-img

RE: Nedonošenčki 2009

clock-img

23.09.2010, 10:06

clock-img

orka

pencil-img

912

Rubin-iiiii kako sem vesela za vaju in prav ti in edino ti si imela bit za kaj važna,saj si ta trenutek čakala dovolj dolgo.
So mi pa kar solze privrele na dan ob gledanju prisp. na Svet-u.A sem se morala vprašati kje pobiraš toliko moči???ker če tega ne doživiš si ne moreš niti predstavljati in v tvojem primeru se ti mi vsi lahko samo klanjamo in ti čestitamo.Kar pa se tiče vsebine prisp. pa NE,nisem bila zadovoljna z odgovori pristojnih,kakor vidimo,bodo zdaj vsi krivili en drugega za odgovornost....user posted image  kako me take reči ujezijo...Tebi draga Rubin in tvojim domačim želim čimprejšnjo sanacijo plazu in hiše,saj prihaja Gaja
Veliko user posted image  pošiljamo še naprej za Gajo in user posted image user posted image za vse vas

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

23.09.2010, 11:06

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Govorila z Rubin. Sedaj gre na Občino z novinarji, čeprav obeti bojda niso dobri. :(

Drugače bi vam pa rada namignila še na eno reč, ki se bo ta vikend odvijala za Rubin:

http://www.facebook.com/note.php?note_id=143460395697004&id=120741754624190&ref=mf

Lepo vabljene, pa povabite k sodelovanju še vaše prijatelje!

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

23.09.2010, 11:24

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Rubin en velik user posted image za obe borki tako Gajo kot mami.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to so solze sreče za vaju.

clock-img

23.09.2010, 11:25

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Vse pesti ,da vsaj enemu na občini premaknete rituser posted image

clock-img

23.09.2010, 11:28

clock-img

banga

pencil-img

204

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Juhej, juhej. Sprehod uspel v nulo. Mama tako ponosno vozičkala okoli bolnice, da si jo težko spregledal user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Gaja, samo tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rubin držim pesti, da bo današnji obisk na občini obrodil sadove in da se bo končno začelo delati na sanaciji hiše.

clock-img

23.09.2010, 11:34

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

punce...

danes ob 18h bo na Svet na Kanalu A prispevek o naši Rubin. ... bo tudi javljanje v živo in upamo da v studiu tudi pristojni minister

GLEJTE!

a lahko vidim kje posnetek. Sem bila v službi user posted image

clock-img

23.09.2010, 11:35

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

punce...

danes ob 18h bo na Svet na Kanalu A prispevek o naši Rubin. ... bo tudi javljanje v živo in upamo da v studiu tudi pristojni minister

GLEJTE!

a lahko vidim kje posnetek. Sem bila v službi user posted image

http://poptv.si/multimedia/svet-22-09-2010.html ob 8.minute naprej

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

23.09.2010, 11:39

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Draga moja zvesta HVALA TI ! Ma, kaj bi mi brez tebe user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Moja draga Rubin. sem se kar razjokala, ko sem prebrala tvoj post kako si ponosno vozičkala!! In prav je tako, saj si lahko najbolj ponosna mamica ta čas!! Vaša (naša) borka se je končno odločila, da gre domov user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 11:56

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Rubin: vaju kr vidim, kako sta obe uživali na vajinem prvem sprehoduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   naj bo od zdaj naprej takih sprehodov čim večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

23.09.2010, 12:16

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Draga moja zvesta HVALA TI ! Ma, kaj bi mi brez tebe user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Moja draga Rubin. sem se kar razjokala, ko sem prebrala tvoj post kako si ponosno vozičkala!! In prav je tako, saj si lahko najbolj ponosna mamica ta čas!! Vaša (naša) borka se je končno odločila, da gre domov user posted image user posted image user posted image

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

23.09.2010, 16:21

clock-img

botrca

pencil-img

14679

podpis!!! user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.09.2010, 18:10

clock-img

orka

pencil-img

912

user posted image user posted image user posted image  Rubin,sedaj vidimo,da imaja Gaja borbenost po tebi,saj verjetno vsi vemo kako težko se je boriti z našo državo-vlado-uradniki-...itd. Tebi je uspelo iz Kanglerjevih ust priboriti obljubo,ki upam da bo držala in moja opažanja pri njem-je redkokdaj prelomil kar je rekel vsaj v etru....močno upam da boste jutri našli rešitev za vas in predvsem za Gajo,da boste končno res lahko skupaj zaživeli.
z optimizmom naprej in vse lepo ti želimo.

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

23.09.2010, 22:06

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Rubin. je sprehod uspel? Vse tako kot mora bit??

Juhej, juhej. Sprehod uspel v nulo. Mama tako ponosno vozičkala okoli bolnice, da si jo težko spregledal user posted image .

Gaja je sicer sprehod prespala, ampak sem jaz zato uživala za obe. Občutek fantastičen. Se mi je zdelo, kot da naju je nekdo izpustil na svobodo. Svež zrak, Gaje prav nič ni zmotil pri spanju user posted image , lička sem nastavila sončku, da jih je nežno pobožal, prvič v življenju. Fantastičen dan. Mi je dal energije za še pa još. Malce sem edino pogrešala malo miss in atija, ampak vem, da bomo drug teden že skupaj na sprehodu. user posted image  - nebeško.

Sicer pa je Gaja fajn, danes se mi je spet smejala, je taka dobrodušna, sodeluje, skratka 1A. Imam dober občutek, da se je sedaj pa zatrdno odločila, da je pravi čas, da okusi še slasti doma, ljubeče družine, ki jo že nestrpno pričakuje.

Hvala vam da ste z mano.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja!!! Kak sem vesela za vaju!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

23.09.2010, 22:08

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

dadaegon user posted image user posted image user posted image

Gašperju pa vse najboljše tja gor med anglečke.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

26.09.2010, 20:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

podpis!!! user posted image user posted image user posted image

pa še en podpisuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.09.2010, 21:28

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Vam nekaj prišepnem user posted image ?

Da bo 2.10.2010 najlepši datum v letošnjem letu, dan ko bomo našo princesko Gajo končno dobili v domačo oskrbo, dan ko bodo ptički peli, dan ko bo sonček sijal, dan ko bo vsem nasmeh na ustih igral.

Kaj naj rečem: enostavno srečna sem!

clock-img

28.09.2010, 21:29

clock-img

nokes

pencil-img

1441

Da bo 2.10.2010 najlepši datum v letošnjem letu, dan ko bomo našo princesko Gajo končno dobili v domačo oskrbo, dan ko bodo ptički peli, dan ko bo sonček sijal, dan ko bo vsem nasmeh na ustih igral.

seveda, ker si to ti in tvoji vsi zaslužite!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

clock-img

28.09.2010, 21:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2010, 21:54

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2010, 21:58

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

bravo Gaja!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rubin sem zelo vesela za vas, vse najlepše!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

28.09.2010, 22:06

clock-img

daisy24

pencil-img

27

kako lepa novicauser posted image user posted image   sem zelo veselauser posted image user posted image

clock-img

28.09.2010, 22:08

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Tudi jaz sem vesela ob tako lepi novički.user posted image
user posted image user posted image user posted image Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image pa še naprej razveseljuj mamico, očka, sestrico ter vse nas.user posted image

clock-img

28.09.2010, 22:12

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SREČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2010, 22:16

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Juhuuu, bravo Gaja. Zdaj boš šele spoznala, kaj je pravo življenje - 24 ur na dan v ljubečem domu, ob mamici, atiju in sestrici, ki te obožujejo, sprehodi po sončku,... Vem, da bodo vse tvoje težave kmalu le še oddaljen spomin.

Rubin, naj bodo od zdaj naprej vsi vaši dnevi obsijani s soncem in obdani s srečo. user posted image  

clock-img

28.09.2010, 22:58

clock-img

TNB

pencil-img

4

Kar srce mi je poskočilo.

Bravo, bravo Gaja!!! Sem zelo vesela, to si resnično zaslužite!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem