čer!
Uf, jaz sem tud utrujena sam še za dol past, ampak nakracat pa moram nekaj. Sem danes dobila cunjce za poroko, mislim da bodo ok, niti niso bile tok drage, ker so povsod še popusti. Jutri grem pa za malo pogledat, jo moram res lepo uštimat, da bo prava lepotička.
Zdele sem se najedla kitajske, no mal prej pač, ko je bil čas za večerjo. razneslo me bo.
Danes mi je dr. podaljšal bolniško do 18.8., brez problemov, pol grem pa mal na morje.
februarka- kam greste vi? Greva očitno v istem času, oz. mi gremo malo kasneje pa verjetno samo za 5 dni, ta "glavni" dopust je že za nami.
Si pa res uboga. Že mene na koncu dneva fino vse boli, sicer ne med nogami, ampak trebuh je nakam težek. Ne predstavljam si pa takih težav kot jih imaš ti pa potem še sama za vse:varstvo in kuhanje. Tumač.
Jaz sem tudi čez dan po večini sama s tamalo in sem na koncu čisto hin pa je stara že skoraj dve in pol in je res pridna zadnje čase. Vem pa kako je z mlajšimi, so veliko bolj zahtevni.
michelle- res imate prekrasne konje in lepe bokse. Uf, fino je vašim konjem v tako lepem živet. Jaz nisem konja še nikoli jahala pa smo ga včasih imeli doma- pri mojih starših. Je bil tud tak lep temnorjav, s svetlo grivo pa lepo grajen.
Neja- jah, ne vem. Jaz verjetno ne bi šla po 30. tednu tako daleč. Ampak to sem jaz. Povprašaj res G. za mnenje in ga potem upoštevaj. Sej verjetno se v tistem tednu nima kaj zgodit, lahko pa vseeno. Kako je pa z letenjem po 30. tednu? Ali ne komlicirajo nekaj let. družbe?
darilce za našo Izo: ja, verjetno bo kaj dobila, o tem se nisva z mojim še nič pogovarjala. Res pa je, da ne vem kaj bi ji sploh kupila. Zdele so interesantne puzzle po 6 in 9 kosov za sestavljat pa njen dojenček Chou chou je zakon, danes sem ji pa kupila še enga telebajska, ker si ga je full želela pa je samo 2x risanko gledala. Ga je cel dan za sabo vlačila. Pa nahrbtnik od Hello Kitty sem ji še prinesla, ker je zadnje čase res pridna in si zasluži. Pri nas pač ne kupujemo kar naprej igrač, ko pa jih pa tudi ni nujno, da je kakšen poseben vzrok. Ko precenim, da bi ji kaj lahko kupili, gremo v trgovino in tisto stvar pač dobi.
Seveda si gospodična želi kužka in to čivavo
, ki je nama obema všeč, ampak sej verjetno sploh ne ve kaj točno je to za ena žival in je ne bomo kupili. Zaenkrat. Morda čez kakšni dve leti, ko bo tudi ta druga malo večja in se bomo preselili (v veliko stanovanje ali pa v hišo). Si ne predstavljam na 65 kvadratih imeti psa. Ni šans. Za zdaj ima samo malo želvico.
Jaz sem danes napolnila 32 tednov, jutri štartam 33-ega. Pismo, gre hitro.
Zdej bi res lahko začela počasi prati cunjce, vse je pripravljeno, meni se pa ne da. Sem bila kakšnih 14 dni nazaj fino zagnana, zdej se mi pa res ne ljubi, bom drug teden.
Evo, naklofala čist preveč, grem spat.
Lahko noč.