IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf
jaz sem suhe slive namočila za par uric in mu dala to vodo potem po žlički. sem pa namočene suhe slive tudi zmiksala, pa mu to dala namest kašice. je delovalo
baje pomaga tudi sveže naribano jabolko (ko porjavi, ma že kontra efekt) in razmehurjen donat. veliko mora tudi piti. aja, pa tudi korenje zapira.
Ja, jst sem ta večjemu občasno dala za pit sok namočenih sliv - namakale so se čez noč - in je super delovalo. Kasneje pa kuhana leča - zakon!!!
šivilja - hvala za komentar glede sadja zvečer!
Ja, jst pošiljam Paparico - napiši mi mail na zs.
Hvala za praktično-kuharske nasvete! Sva si podobne v tem merjenju in pakiranju!
špela Juš pa nič ne protestira, ko mu nos "posesam", samo sam mora držat, pa nastavek ven sname...

Itak jih to samo moti, nič ne boli. Anžej je dolgo zraven jokal, šele pred 1. rd.jem se je "navadil", zdej si pa kar sam pristavi.
Glede RTG-ja pa še tole: jst sem bila že slikana na zobnem RTGju po Juševem rojstvu, so mi dali zaščito, ampak poudarili, da nič ne škoduje. No, pa še moja starša sem vprašala in pravita, da sploh ni kej razglabljat. Drugo je, če si noseča!
Pa hvala - danes me nič več ne boli, pa tudi M nimam...
donna

za talentirano plavalko!!! Bojo skupaj z mojima fantoma kolajne pobiral!

No, razen, če bosta najina fanta apneista... Uf, uf!
Ni, kaj naši julijčki majo vodo v krvi!
Hator uf ta sindrom je pa kar pogost... Javi, kakšni bodo rezultati.
ella

za krasno pediatrinjo. In hvala za tale predlog s štetjem. Enostavno, a še kako koristno!!!
Ja, fiziološko jst uporabljam vsak dan. Vsaj nekaj kapljic. Ko je pa prehlajen, poa konkretno brizgnem skozi nosnici in potem še baby vac uporabim.
vlažilec zraka - mamo, pa smo ga uporabljali le eno sezono, ker je bilo vse belo po sobi od vodnega kamna.

Če imate možnost uporabljat destilirano vodo, pol pa zakon!!!
Boomer faca si!
Ja, tud mi mamo male mešance... Nemške, gorenjske, ljubljanske in podalpske korenine po moji strani + močne dolenjske in ljubljanske korenine po možekovi.
anci banci 
za prespano noč! Kaj je že to???
No, tako - danes je dan za korenček! Pa začnimo še mi z GH.