|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 9:19:23   
eee35
detelja: hehe, valjda, da ne bi šel moj takšne slike objavljatuser posted image , saj sem ga komaj prisilila, da je puncam napisal, da sem rodila! Glede slik, pa itak, sva bila čist zmešana, namesto, da bi s fotoaparatom delal, jih je s telefonomuser posted image .

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 9:22:33   
eee35
Pa ta fotka dvojčkov je studijska fotka, saj se vidi, kaj je napisala? Da je g. fotografinja?user posted image , tega nisem prebrala, v bistvu dobra ideja...Jaooooo...

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 9:27:40   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Pa ta fotka dvojčkov je studijska fotka, saj se vidi, kaj je napisala? Da je g. fotografinja?user posted image , tega nisem prebrala, v bistvu dobra ideja...Jaooooo...


no, in to je dokaz "gin. je fotografinja", da sama sebe izdaja...ker je sami čudno in pol opravičuje okoliščine...kaj pa koga briga kdo je slikal otroke pa dej, glih po pordu takoj tk igzeldajo pa glih gin. ima čas tam fotkat in vsak dan ima sako objektiv, fotoaparat itd...ma dej bejž...baba sama sebe izdaja...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 9:30:12   
detelja
evo glej če greš tam dalje brat so pupe ugotovile, da so sliko našle na netu pol pa jim je kao posalla zs, da jim obrazloži...a seveda je tako svetovna slika itd...da so jo kar v ameriki objavil

http://media.photobucket.com/image/baby%20girl%20twins%20congratulations/thankful4kelly/twin.jpg 

joj, me že glava boli kolk bolna je ta madam...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 9:39:02   
23tina
jes sem sigurna,da se gre za isto osebo,kot je bila na mami.samo,da si je tu dovolila precej več,tam je vsaj nalimala otroke s spleta.verjetno si je rekla,da so te s spleta res preveč nerealne in je sedaj iskala take,ki imajo zraven kako dokaz da so slovenske.tu mislim na igrače,ki jih dobiš v telegramu v porodnišnico.kar nekaj takih slik je izbrala na katerih so te igrače.
jes mislim,da se ne gre tukaj za kakšno najstnico,ker vseeno preveč v o porodu,otrocih...moj profil osebeuser posted image gre za brezposelno osebo,brez obveznosti(možkega,otrok),stara po moje je mam 30 let,in resnično je psihouser posted image .barva las in oči jeuser posted image user posted image user posted image .hecam se.po moje,da bi moral bit nekaj takega,ker človek ki je zaposlen in ima družino,sigurno ne bo preživel tok časa na računalniku.
res me zanima kdo se skriva za tem.upam sam da nima res kj med nogamuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 9:45:08   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=32070.11595

Evo to je pa link!! SKERI.


Ampak res scary. user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 9:48:55   
Kerensa*
Da je kraja identitete (na katerikoli način) kaznivo dejanje, je jasno, ampak temu, da vam na forumu nekdo ukrade identiteto na tukaj omenjeni način, se pa lahko elegantno izognete s tem, da avoje albume zaklenete (z gumbkom "vidim samo jaz") in da med "prijatelje" poklikate samo osebe, ki jih dejansko poznate oz. za katere vsaj virtualno veste, da so resnične. Da ne bi pisale o sebi, je skoraj nemogoče (glede na to, na kakšnem forumu smo), ampak vsaj poskusite pa pisati izključno stvari, ki vam ne morejo škodovati oz. za katere ni nič hudega, če jih ve cel svet. Vse ostalo počnite preko ZS-jev, e-maila, MSN-ja ali na FB-ju (kjer tudi imejte samo ljudi, ki jih poznate). Tako si boste za 99% zmanjšale možnost, da vam nekdo virtualno ukrade identiteto.

Ne glede na moj sveti bes na RR Team pa jih moram v tem primeru pohvaliti za storjeno. Očitno je bil "primer Repka" dovolj dobra šola. Po zakonu pa policija ni dolžna javno obveščati o poteku preiskave. Do detajlov so upravičeni samo vpleteni (oškodovani), kateri sicer o tem smejo javno pisati (ustava zapoveduje svobodo govora, sploh pa, če govoriš o samemu sebi), vendar vas lahko obtožijo oviranja preiskave (če pride preveč informacij v javnost, preden se najde storilca, lahko storilec ponikne oz. ga je potem bistveno težje najti). Zato je najpametneje, da počakate, medtem pa... po pameti.

Aja, pa še za Rijo... V pravilih foruma, s katerimi si se strinjala ob včlanitvi, jasno piše (oz. je pisalo, ko sem nazadnje brala, dvomim pa, da se je kaj spremenilo):"RR Team ima možnost, ne pa tudi dolžnost, nadzorovati vso komunikacijo uporabnikov preko foruma." To pomeni, da imajo možnost brati tako ZS-je, ki jih pošiljaš in prejemaš, kakor tudi vse e-maile, ki jih pošiljaš ali prejemaš preko RR-vmesnika. Kot administratorjem pa so jim dostopni tudi vsi tvoji podatki, katere se jim (z včlanitvijo) prostovoljno dala. Zadeva je popolnoma zakonita in proti njej ne moreš nič. V kolikor ti to ne ustreza, se izpišeš oz. za komunikacijo uporabljaš druge poti (čeprav ima tudi MSN v svojem FAQ enak člen - pravzaprav še bolj detajlnega).

Za konec pa... jaz bi bila prav vesela, če bi mi kdo ukradel identiteto. Dobil bi mojega moža, odvisnega od Traviana, dva hiperaktivna mulca, ki začneta vpiti že navsezgodaj zjutraj in ne nehata do poznega večera, dobil bi vse moje pufe, vključno s tekočimi stroški, ki segajo v višave, pa še bivšega moža zraven. Jaz bi lahko končno zaživela na novo. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 9:54:34   
Petka09
Jaz bi se bolj bala pravega fizičnega nadlegovanja neke osebe kot pa kraje virtualne identitete. Slovenija je majhna in mene virtualna kraja identitete ne sekira toliko... bolj me sekira, da bi mi taka oseba stala nekje na preži na cesti in gledala v mojo bajto kaj počnemo in čakala, kdaj bom jaz ali moj otrok zunaj.. In potem punčko nekje počakala pred vrtcem, šolo, ji ponudila prevoz, sladoled..... No,tega se jaz bolj bojim!

Zato ne samo da ukinete slikce iz albumov in FB-jev, bolj je pomembno, da nikomur ne poveste kje ste res doma. Saj vem, da je to zelo težko, sploh če si na čveku mamic alla: Aprilski Krofki, Zmajčki itd.... Tam je težko zakrit identiteno, ker se pač punce sproščeno pogovarjajo.
Samo vseeno mislim, da je to ključno: da noben zunanji "padalec" ne bi mogel prebrat iz kje ste, kaj počnete, kako vam je ime, kdo so vaši otroci.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:02:15   
Kerensa*
Fizično nadlegovanje v živo je sicer popolnoma verjetno (saj smo rekli, da ne gremo mi v Ameriko, ampak kar lepo Amerika k nam), ampak zelo malo možnosti pa je, da se zgodi brez posledic. Večina od nas (sklepam po sebi, tako, da se lahko motim) ne hodi po svetu z zaprtimi očmi in v kolikor je govora o strahu pred potencialnimi pedofili, potem z malce znanja psihologije lahko vemo, da redkokateri pedofil napade "v prvo". Žrtev opazuje, zato, da bi lahko potem končno dejanje izpeljal s čim manj možnosti, da ga dobijo. Nimamo vsi fotografskega spomina, ampak če pa nekajkrat opazite isto osebo (ki ponavadi nič konkretnega ne počne, samo tam je) v svoji bližini (predvsem na istih lokacijah, npr. 3x pred ograjo vrtca), boste pa menda že dale "oči na peclje", kajne? Pa je čisto vseeno, ali živite v Ljubljani ali pa v vasi Bogu za hrbtom (tam je v bistvu še lažje).
Jaz ne skrivam, kje živim. Se mi ne zdi, da bi imela razlog za to, ker nisem paranoična. In po vsem, kar se mi je v življenju že zgodilo, se presneto dobro zavedam, v kakšnem svetu živim. Ne glede na princip "kakor nam je usojeno" pa sem vedno vsakomur (ko je padla debata) povedala:"Naj poskusi, kdor si upa...". Primer je bil sicer drug (ne pedofilija), ampak v obraz sem rekla policistu:"Če se ji kaj zgodi, ne odgovarjam za to, kaj mu bom naredila, pa vi uporabite kaznivo dejanje prekoračenega silobrana, kakor vam srce poželi. Jaz bom naredila svoje - bom vsaj vedela, zakaj bom šla v zapor." Ja, vem - v primeru morilskega pedofila mi nobeno sedenje v zaporu ne bi povrnilo mojega otroka, ampak če bi jaz razmišljala na način, da mojega otroka lahko nekdo ubije, potem otrok sploh ne bi imela.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:05:35   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

V kolikor ti to ne ustreza, se izpišeš oz. za komunikacijo uporabljaš druge poti (čeprav ima tudi MSN v svojem FAQ enak člen - pravzaprav še bolj detajlnega).


eh, zaradi tega se ne bom izpisalauser posted image   kakorkoli da bi bilo to za koga priročnouser posted image  ampak punce, sem pa zbrisala vse vaše ZS....pa tudi svoje :)

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:21:24   
bumerang
Neka psihično motena oseba se očitno sprehaja po forumih in si krajša čas, se pogovarja sama s sabo, vleče pozornost nase s takimi ali drugačnimi zapisi.
Že tam na tistem mavžanju se mi je pisanje milijonarke zdelo hudo podobno Repkinemu, in ni nemogoče, da tudi pri teh slikah nima prste vmes. Ko se ena identiteta razblini nadaljuje pač z drugo.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:29:04   
oka
Ah daj no Bumerang, zdaj bo pa kar Repka kriva za vse. Repka je pred boleznijo veliko sodelovala tu gor, nikoli se ni predstavljala kot mama in vedno je pisala zelo racionalno. Milijonarka je ena stara uporabnica tako provokativna, kot je bil tisti DR. House.

Tatico slik pa vsaj kolikor sem po komentarjih ob slikah zasledila lahko iščete na idrijskem koncu.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:37:14   
bumerang
Ne vem, nisem prej zasledila ne ene ne druge, tam na "mavžanju" je podobnost pisanja neverjetna.

"Samo to prestrašeni starši težko razumejo, vidijo samo tisto prasko na obrazu, in GROZA!!!!!!! kri, konec sveta. Ste klicali rešilca, policijo, če je bil otrok tako ogrožen? Pojdite v šolo, naučite otroka (deklice), da je najboljša obramba špecanje. "
 
"Hvala za kompliment user posted image user posted image . Lepo vidijo tvoje oči.
Žgečkam in ribam jo tako, da cvili, ZELO cvili zraven, in zelo se smejem, in vsi cvilimo. Groza, ne? Zaradi takšnih mater so sirote na Haitiju user posted image user posted image user posted image  . Rešena je huda enigma. Učiva jo, da telo tudi boli, ker jo to hočeva naučiti. Narobe? Tudi prav. Naučili so me tako in po svetu hodim svobodna in brez strahu, da me bo kdo "naribal". Over protective starši potlačijo vse, potlačijo nagone po ribanju, potlačijo občutek za bolečino (to je GROZNOuser posted image ), bolečina ne sme obstajati user posted image user posted image , ker je otrok takoj ogrožen. Bolečino kot nekaj temeljnega v človeku negirajo, ne sme priti, ne sme obstajati. Otrok se ne nauči delati z njo in ne zna z njo delati v odrasli dobi. Je sploh imel možnost izkusiti jo in se ji upreti? Ne, tega mu ne dopustimo. Over in over protective za citiram rahlo kri. Groza, rahla kri, zaščitimo otroka over in over in over again. Učenje gre v nasprotno smer-naribaj me tako, da bo bolelo ravno prav in žgečkalo ravno prav, da se bova še hotela igrati.
Kaj bom nosila v sebi in na sebi? Rano na licu ali strah, da se ne znam braniti? To odpade, mami je tu, da me reši."

 
 
Lahko čisto slučajno lahko pa tudi ne.
Da je pa Repka kdaj bila normalna pa težko verjamem. No, mogoče katera od identitet.
Nobena bolezen te ne naredi takega samo trenutno!

< Sporočilo je popravil bumerang -- 23.1.2010 10:38:21 >


_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:38:42   
Kerensa*
Shizofrenija...

Imam v svoji relativni bližini dober primerek tega, kaj ta duševna bolezen lahko naredi iz človeka.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:41:39   
oka
Vidiš, mene pa to pisanje spominja na nekoga drugega.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:41:48   
christiana21
js mam pa eno težavo, ne uspem priti v album te bolane ženske, da vidim, če je kaj slikic od moje pupike v njenem albumu. Mam feeling, da ni, ampak sigurna pa nisem. Kako ste ve prišle v album. jaz sem poskušala preko povezav, ki so jih prilepile punce iz forumov, ampak mi pokaže samo neke splošne albume, album od te dotične osebe, pa ne najdem. Help mee!

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:45:29   
Anonimen
shristiana, albumi baby girl in jnenih dvojnic so odstranjeni

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:45:55   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: oka

Vidiš, mene pa to pisanje spominja na nekoga drugega.


Čisto možno. Kot rečeno sem tako prvo kot drugo prvič zasledila na tistih temah.
Sem pa tebe vedno med hudimi zagovornicami Repke neglede na to, kaj in kako je pisala.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:46:53   
Anonimen
btw...kje pa je repka????nic je ni vec od takratuser posted image

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:53:08   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: oka

, kot je bil tisti DR. House.



dr. House je bil parodija na trenutno stanje na forumu....kolikor sem jaz razumela....milijonarka pa motena oseba...ne glede na stanje na forumuuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:53:37   
oka
Čisto možno. Kot rečeno sem tako prvo kot drugo prvič zasledila na tistih temah.
Sem pa tebe vedno med hudimi zagovornicami Repke neglede na to, kaj in kako je pisala.



Ja in?

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 10:58:08   
Raho
I don't get it. Nothing at all. But I'm totaly blonduser posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 11:00:15   
rija
rahojca, ne matraj se niti.

idi raje telefon zdigniuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 11:08:33   
Ulla80
upam da od vaših bližnjih in vam dragih ljudi ne bo kdaj kdo tako moten, da bodo drugi o njem debatirali na način kot debatirate ve tule. aja, sam v vaših perfekt lajfih ni prostora za takšnouser posted image za duševne bolezni in stiske, itd. a ne.

zdraharce.

repka se je pa ubila. a niste zadovoljne?


_____________________________

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 11:10:48   
Anonimen
ulla samo vprasala sem...mislim da ni bilo nobenega negativnega prizvoka v mojem vprasanju.

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Študij in otrok
Anjuša

Ali ste zanosile v času šutdija?

DA (34%)

NE (66%)


Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!