|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 13:48:33   
Anonimen
umpa lumpa se strinjam!

(odgovor članu Oceania)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 13:50:33   
Anonimen
mi namignes na ZS

ps. tudi sama imam eno uporabnico v mislih, če ne gre za najstnico. in če je taprava, boste vse zeloooo presenečene.



al ze vem, kaj imas v mislihuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 13:51:34   
Ulla80
podpis pod umpolumpo.

_____________________________

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 14:05:56   
oka
jaz pač poskušam razmislit kdo stoji za vsem tem in težko verjamem, da je to neka zločinka..


Si ena redkih tu gor. Kakorkoli že, razumem mame, ki so jim bile slike odvzete, da se nelagodno počutijo in so besne.Tudi jaz bi bila. Ne razumem pa te potrebe po napletanju zarot. In zna se zgoditi, da je razlaga taka čisto na izi. Kaj bo potem pa naj se odločijo oškodovane same. Skupna "neprizadetih" uporabnic pa ne more in ne sme biti sodnik, porotnik in rabelj v enem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 14:07:11   
Anonimen
sama sem samo pomagala tasi_m s tem da sem odprla temo...ja, mal sem prevec udarno spisala prvi post (pa se nekaj postov naprej) ma jbg zdajuser posted image

se mi pa zdi prav, da se ve, da obstaja taka uporabnica/e in katera, da se je ne sprejema za prijateljico...


< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 23.1.2010 14:08:43 >

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 14:40:58   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

sem se držala nazaj, ampak se ne bom več.. bom pač povedala svoje mnenje, pa četudi je drugačno od večine...

prvo kot prvo, sem mnenja da gre za eno mlado punco, vsaj po smajlijih, ki jih je uporabila (ob predpostavki, da je res čebelica maja 24 kot ste nekatere napisale)... namreč uporablja smajilje XD, za katere vem, da so trenutno hit pri najstnikih...
če predpostavljam, da je punca res najstnica, se mi ne zdi nič bolna, nič takoooo zeloooo grozljivega v njenem početju. pač mlada je (mogoče ima celo kakšno kolegico), pa si je želela sodelovat v forumu kot da je mami...


evo jz se takoj podpišem..točno to sem jz mislila, ko sm tam na začetku napisala..meni se tudi zdi da je to neka mlajša oseba..

< Sporočilo je popravil Getreal -- 23.1.2010 14:48:29 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 14:49:06   
eee35
Se opravičujem...to, da ni več ˝prizadetih˝uporabnic gre v zahvalo Tini, ki nas je opozorila na določene nepravilnosti v profilu BG29. Razen tega - ker sem recimo imela odklenjene slike (in tukaj se lahko sama tepem po glavi, pa sem za to seveda kriva samo in edino jaz) - kako naj vem, da nisem med prizadetimi? Ne gre za teorijo zarote, ampak domnevanje, Če si en na enem portalu naredi (ok. VERJETNO naredi, da ne bo, da koga po nepotrebnem obtožujemo) 5 profilov, lahko na kakšnem drugem naredi naslednjih par. Tukaj par slikc od Tjaše, tam lahko par slikc od eee35, itd itp.

Tam nekje sem prebrala, da pljuvamo po nekom, ki je mogoče duševno moten (vprašanje, lahko je zdaj možno vse živo, lahko da ji samo dolgčas, lahko ima za sabo neko grozno izkušnjo, lahko je patološka lažnivka, lahko se je zabavala na naš račun...bla bla bla), pa da to delajo ˝prijazne˝ ˝nadčuteče˝in ˝ljubeče˝mamice iz RR. Kar se mene tiče takšen sarkazem ni potreben, jaz osebno nisem v nobenem primeru prijazna, nadčuteča in ljubeča.

Miška mogoče malo pretiravala s svojimi prvimi posti (ampak saj je to Miškauser posted image ), mislim, da reakcija RR na vse to je bila najbolj primerna....Glede pomoči za spoštovano BG 29 - pomagajte, če jo najdete, kar se mene tiče, se ne bom pretirano trudila...

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 14:56:27   
eee35
A ja, še to!!! Zaradi tega, da nam je BG 29 hotela podturit svoje namišljene avgustovčke, nam je ˝prizadelo˝ in ˝pojedlo˝pol teme, ko je RR team pucal naokrog user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa res nima kaj razpravljat, ene smo se na veliko razburile, ene malo manj, ene sploh, ene so se na nas...dan kot vsakuser posted image .

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 14:59:19   
Belika
Moje mnenje je še vedno da je treba priti zadevi do dna. Ni treba, da javno. Je pa pošteno do "oškodovank" da zvejo kdo je ta oseba in s kakšnimi nameni to počne. Sem že omenila, da morda gre res za neko najstnico, ki ni niti mislila nič slabega. kaj pa če je v ozadju res kaka psihično motena oseba, ki je poleg kraj slik sposobna še kaj hujšega...ali pa moški....

Kot so rekle že punce Amerika prihaja k nam, in včasih je bolje neslano šalo vzeti za res prej, kot pa prepozno.
Nisem nek paničar ampak če bi šlo za slike mojega sina, bi vse naredila da zadevi pridem do dna. V kolikor bi se izkazalo, da gre za najstnico bi seveda vse opustila, če pa bi zvedela da je oseba moški ali ženska ki ima sumljivo preteklost, potem pa bi šla do konca. In ja kraja slik, spremembe imena in pisanje o otrocih kot da so tvoji je kraja identitete in za reševanje le- teh je pristojna policija....

Ne vem no, kaj bi si pa mislile, da je ta oseba resnično tako motena, da si je dala slike tudi razviti in jih ima doma v albumu in jih ima "za svoje"... No ja saj vem da pretiravam in preveč filme gledam, ampak če bi šlo za mojega otroka, bi definitivno tudi preko policije če ne bi šlo drugače izvedeti kakšna oseba stoji za vsem tem....

Se pa strinjam, da je verjetnost da gre le za neko najstnico, oz. osebo, ki niti ni mislila nič slabega, le malo si je dvigovala ego z pisanjem o namišljeni družini, precej večja, kot ta da je za vsem tem neka hudo motena oseba... ampak ....

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 15:57:46   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

repka se je pa ubila. a niste zadovoljne?



Super, bo vsaj mir.


IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

upam da od vaših bližnjih in vam dragih ljudi ne bo kdaj kdo tako moten, da bodo drugi o njem debatirali na način kot debatirate ve tule. aja, sam v vaših perfekt lajfih ni prostora za takšnouser posted image za duševne bolezni in stiske, itd. a ne.

zdraharce.



Jaz tudi upam. Ker bi to pomenilo, da je oseba družbi nevarna in ker mi ni vseeno za ljudi, ki živijo okoli mene, res upam, da bom, če bo potreba, potencialno zaznala družbi, še posebej otrokom nevarno osebo in poskrbela zanjo tako da ne bo večje škode.
Hkrati mi ni vseeno niti zase in za svojo družino zato NE PUSTIM, da nam kdorkoli grozi in predstavlja potencialno nevarnost.


IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

miška preber si še enkrt vse. jst že dva dni berem in se čudim. kako je  človek zmožen tegauser posted image pa ne kako je zmožen ukrast slikco in rečt da je to tvoj otrok. to mi je u bistvu čisto jasno. pač pa komentarjiuser posted image in to od nadčutečih in ljubečih mamic....groza.



Fajn, da razumeš to, da nekdo ukrade sliko tujega otroka in o njem napleta naokoli zgodbe. Upam, da bi bila enako razumevajoča do nekoga, ki bi ti otroka odpeljal, ker je svojega nekoč izgubil. Ali pa do ubogega pedofila, ki se naslaja nad sliko tvojega otroka.


In dva dni da že bereš? Kljub temu?
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

kdor govori o drugih, največ pove osebi.


user posted image




In zakaj bereš?


IZVIRNO SPOROČILO: oka

Si ena redkih tu gor. Kakorkoli že, razumem mame, ki so jim bile slike odvzete, da se nelagodno počutijo in so besne.Tudi jaz bi bila. Ne razumem pa te potrebe po napletanju zarot.


Ne gre se za zarote še manj pa za preganjavico. Repka je zelo konkretno grozila in tudi ta druga (ali alter ego) uporabnica tega, kar počne, ne počne samo za zabavo in za preganjanje dolgčasa. Ker se ne gre za slike, to kar piše in način, kako sama s sabo debatira, daje sliko motene osebe. Ki JE sposobna tudi kaj konkretnega storit. In marsikdo je o sebi objavil dovolj podatkov, da se ga lahko najde.
In zato opozorilo in klic k pozornosti.

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ulla samo vprasala sem...mislim da ni bilo nobenega negativnega prizvoka v mojem vprasanju.
...
ja, mal sem prevec udarno spisala prvi post (pa se nekaj postov naprej) ma jbg zdajuser posted image



Se ti pa res ni treba opravičevat. Ne tebi!


IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Tam nekje sem prebrala, da pljuvamo po nekom, ki je mogoče duševno moten (vprašanje, lahko je zdaj možno vse živo, lahko da ji samo dolgčas, lahko ima za sabo neko grozno izkušnjo, lahko je patološka lažnivka, lahko se je zabavala na naš račun...bla bla bla), pa da to delajo ˝prijazne˝ ˝nadčuteče˝in ˝ljubeče˝mamice iz RR. Kar se mene tiče takšen sarkazem ni potreben, jaz osebno nisem v nobenem primeru prijazna, nadčuteča in ljubeča.



Če je nekdo duševno moten, še nima pravice, da ogroža druge ljudi.
In ja, tudi mene boli, če je motena - vsaj na način kako svojo motenost kaže. In zahtevam in pričakujem, da se take osebe umaknejo iz družbe. Eno je, če bi prosila za pomoč, drugo pa to, kar počne(ta).
Koneckoncev lahko en dan ena teta, ki je nekoč izgubila svojega otroka, pride en dan mimo vašega in vam ga odpelje. Verjamem, da bi jo razumeli v dno duše in se sploh ne bi nanjo jezili!

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 16:54:56   
mika




Res mi je žal da sem si vas tako privoščil, bodo pa prave slikice objavljene ko pride žena iz P zmenjeno?

Še enkrat se opravičujem za neslano šalo!

Pa upam da lahko poveste tudi drugim, ker jaz danes ne bom imel več časa pa še lepe pozdrave od žene jim prenesite prosim!

Lp


Tole je citirano iz linka, ki ga je dala Zara. Očitno ne gre za žensko, ampak moškega... če gre za isto osebo, kot iz mamine čvekalnice






< Sporočilo je popravil mika -- 23.1.2010 16:55:51 >

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:01:16   
viroza
Samo berem in se čudim čeprav nisem vpletena.To mi deluje na grozljivko.user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 17:08:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:10:13   
Anonimen
na kateri strani pa je zarin link?ce ima katera pri roki....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:13:40   
Oceania
Mika, tako je zglumila zgodbo okoli poroda. Ker so punce hitro ugotovile da slike niso pristne. Sem prebrala njene poste in mislim da ni moški. Po moje je po poklicu nekaj v zvezi z gostinstvom ali slaščičarstvom, stara do 30 let in z izredno bujno in bolano domišljijo. Primer: od prijatelja, ki mu je v 3. mes. nosečnosti umrla žena sta s tipom v dar dobila hišo, njemu pa sta v zameno dala svoje 90 m2 veliko stanovanje v bloku. Še pred NS ji je hišo pomagala rihtat kolegica, ker sama ni mogla, enkrat kasneje, ji je ena sestrična, ki je ni videla že 7 let poslala na vrata 5 čistilk, ki so ji u nulo popucale hišo. No tisto sovraštvo do tašče sem že nalepila. Njene kuhareske sposobnosti so nadrealne (tudi finančno), vozi belo mazdo z zatemnjenimi šipami, prej sta s tipom imela BMW kupe, zdaj imata karavana. Toliko v oris. Če gre za isto osebo ne morem z gotovostjo trdit, ker ne vem kaj je tukaj pisala, če pa ne gre, je pa zastrašuječe, kakšni psihoti so med nami.

_____________________________

Fornication Under the Consent of the King.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:15:56   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

na kateri strani pa je zarin link?ce ima katera pri roki....


TUKAJ



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:17:57   
viroza
Povejte mi kako lahko tako bolano živiš? In je res kar se piše o Repki?

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:32:14   
Reby
Upam, da bodo moderatorji RR prijavili zlorabo policiji in zablokirali dostop z njenega/njegovega IP-ja na RR. To je bolano.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:33:25   
tasa_m
Pozdravljene.

Nekatere ste mnjenja, da je to oseba, katera ne more imeti otrok. Ja, mogoče res.
In če je, se mi smili ker ne more imet ampak to še meni ni vzrok,da "vzame" slike iz albuma na forumu (pa čeprav je javni) in jo da (sliko) na njen album kot  sliko njenega otroka.


Ja, mogoče sem čudna.. ampak je ZABOLELO, ko sem videla sliko najine HČERKE v albumu DRUGE OSEBE predstavljeno kot Zojo. user posted image
In če sem zaradi tega naivna, da sem imela okoli 10 fotografij na javnem albumu , jah pol pač sem!!


Lp, N.


< Sporočilo je popravil tasa_m -- 23.1.2010 17:34:02 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:36:16   
Anonimen
tasa, verjetno niti 1 mamica, ki bi se ji to zgodilo ne bi zamahnila z roko in si mislila....eh, pa kaj ce jih je ukradla!

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:40:35   
tasa_m
Jah, verjetno ko bi se znašle v taki situaciji bi drugeče mislile, kot sedaj ko se je to zgodilo **** uporabnici.

Saj vem,da se to dogaja in nisem mislila nič slabega, ko sem administratorje na RR prosila, da jo ukinejo.

Meni je pač to bolano, drugim ne.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 17:49:59   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80
repka se je pa ubila.

Je to provokacija ali dejstvo?
 
Drugače pa, tasa_m - naivnost ni kazniva. To, da si bila ti naivna (kakor sama praviš) in si album pustila odklenjen, ni kaznivo. To je ena od legalnih opcij foruma. To, da nekdo kopira javno objavljeno fotografijo, tudi ni kaznivo, v kolikor ni poleg fotografije pripisano, da je avtorsko delo in da avtor izrecno ne dovoljuje nobenega kopiranja. Ampak to, da pa tujega otroka predstavljaš za svojega, je pa psihično moteno. Tožiti nekoga, ker je moten, ne gre, tožiti nekoga, ker tvojega otroka predstavlja kot svojega - to pa gre. Na Internetu se sicer da dokazati, kateri IP je dostopal do foruma, je pa potem nekoliko težje dokazati, kdo je uporabljal tisti računalnik. Če gre za hišnega, načeloma ni težavno, če pa govorimo o javnem računalniku v cyber caffeju, ki nima nadzornih kamer, potem pa lahko samo še podate kazensko ovadbo proti neznanemu storilcu in na vse skupaj pozabite, ker ne bo nikoli nič dokazano.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 18:42:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller

Mika, tako je zglumila zgodbo okoli poroda. Ker so punce hitro ugotovile da slike niso pristne. Sem prebrala njene poste in mislim da ni moški. Po moje je po poklicu nekaj v zvezi z gostinstvom ali slaščičarstvom, stara do 30 let in z izredno bujno in bolano domišljijo. Primer: od prijatelja, ki mu je v 3. mes. nosečnosti umrla žena sta s tipom v dar dobila hišo, njemu pa sta v zameno dala svoje 90 m2 veliko stanovanje v bloku. Še pred NS ji je hišo pomagala rihtat kolegica, ker sama ni mogla, enkrat kasneje, ji je ena sestrična, ki je ni videla že 7 let poslala na vrata 5 čistilk, ki so ji u nulo popucale hišo. No tisto sovraštvo do tašče sem že nalepila. Njene kuhareske sposobnosti so nadrealne (tudi finančno), vozi belo mazdo z zatemnjenimi šipami, prej sta s tipom imela BMW kupe, zdaj imata karavana. Toliko v oris. Če gre za isto osebo ne morem z gotovostjo trdit, ker ne vem kaj je tukaj pisala, če pa ne gre, je pa zastrašuječe, kakšni psihoti so med nami.



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za umret...a mi čvekamo o naših malčkih, nosečnosti, problemih z našimi user posted image , no pa tudi o težavah s taščami itd...sam mislim, da se tudi tema o taščah bolj nanaša kako jim ne zaupamo malčkov itd...kaj pa mene briga če katera vozi bmw, katro ali fičota...ali??? ok, če s katero navežeš bolj osebni stik ok, ampak javno...če tako razmislimo, da začnem tvezit, kolk jaz vsega imam itd...pa kaj si mislite??? ta je totalno nora kaj pa me briga...joj ta **** oseba pa ima res razmetano "podstrešje"..


_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 18:45:43   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: mika





Res mi je žal da sem si vas tako privoščil, bodo pa prave slikice objavljene ko pride žena iz P zmenjeno?

Še enkrat se opravičujem za neslano šalo!

Pa upam da lahko poveste tudi drugim, ker jaz danes ne bom imel več časa pa še lepe pozdrave od žene jim prenesite prosim!

Lp


Tole je citirano iz linka, ki ga je dala Zara. Očitno ne gre za žensko, ampak moškega... če gre za isto osebo, kot iz mamine čvekalnice







t oje itak nateg...če ima že toliko j**** da e norčuje iz nas pa naj še pokaže če jih ima pa se javno z imenom in priimekom opraviči...jutr pa ga itak damo na 24 ur....


_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: POZOR!!!!!!!(baby girl 29 in vita_tij...
23.1.2010 18:48:20   
ZARA
O, Bog...kdo bo bral vse to... user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?