IZVIRNO SPOROČILO: Alex01
sinskaT - sm vidla, da si rodila en dan pred mano (v NM?)
Jap, sem prav gledala, če bi te prepoznala, pa mi ni uspelo ..sem bla fulll zadovoljna z vsem, sploh z babco (oz. babcami,sem jih mela kar 4, ker jim je blo dolgčas

).
Prvi pregled - je za nami in mali ful lepo napreduje, slabih 5 kilc in 58cm - košarkaš ni kej. Vse bp. Sem se pa načakala, da sva prišla na vrsto, ker se je baje ful dojenčkov rodilo v juniju/juliju. In mamice smo imele debato o spanju. Seveda kaj pa drugega

.Sem bla ful presenečena, ker jih še kar nekaj izvaja metodo izjokavanja - raje sploh ne napišem kaj menim o tem

...samo najslabše.
Katrinka - saj se bo uredilo, tole "slavno" spanje - morda ima poskok v rasti in rabi več mlekeca in cartanja.
Katalena - tud jaz sem zdaj malo fuč, pomoje zato, ker smo malo preveč in na hard začele takoj po porodu - zdaj se pa telo upira in kliče po počitku.
Duda - naš jo še vedno ne sprejme, tko da če je keri v tolažbo ; ), sem tudi jaz ena velka duda od 19-21h, s presledki, dokler ne potone v nočni spanec

. Ma še vedno bolje, kot da bi se matral in jokal toliko časa.
Češnca - kjutek mali tale vaš Juš
Razvojna - zaenkrat ni potrebna, če pa bo pa nč hudga, ker je baje fajn - te naučijo handlinga.