IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum
Sinska, ne, mi je nismo izbrali, je pa bila v ožjem izboru
Najprej sem klicala dr. Cimperman - ima že zasedeno, potem pa dr. Baniča, ki je vzel našega malčka. Poznaš?
Sem že slišala zanj - no samo, da boste zadovoljni z njim oz. da bi ga ja čim manj nucal ; )
Sicer vas moram pa malo povprašat za nasvet namreč naš mali ima zdaj 2dni zvečer od cca. 19-20 h malo hujši baby blues (ali krčke ..po želji), joka 1 uro, s presledki. Pomiri se na joški AMPAK samo do tedaj, predno začne teči mleko, ko začut mleko je fertik in se začne jokat (seveda se prej dobro podoji, tko da ziher ni lačen). S tem,d a dude ne mara niti pod razno. Prav vidi se mu, da bi samo dudlal ampak pri meni mlek stalno teče, tko da ga to moti. Kašna ideja??? No sicer sem pa vesela, da vsaj do 1 meseca ni imel t.i. krčkov, še kakšna 2 meseca bomo pa že preživeli.
bybyka - lahko zanosiš - moja mami je zanosila takoj naslednji mesec po porodu, pa je dojila in vse.. Jaz pa 6m po porodu pa sem polno dojila! (No ampak pri nas je bilo delno načrtno, le presenečeni smo bili, da je tako hitro ratalo). Zato, če niste še pripravljeni na novo bebico, kar lepo se zaščitit.
Pa držim pestkeza UZ
Špela bravo za kopanje.
andmoj - ja tkole je ene imajo preveč, druge premalo mleka ampak saj se bo uredilo, pravijo da od viška glava ne boli (no ja..tle bis e dal diskutirat ; )
Šibam kej še pospravit dokler so temperature še znosne.
lp