sedaj pa šibam in če bom mela zvečer še kej energije se oglasim če ne pa jutri
uživajte
Urša lepo se imej,papa.
Tudi js pičiiiiiimmmmm.
Čer!
Joj, spet se nism nič oglasla 2 dni...Včeri mi je moj okupiral računalnik cel ljubi dan, pol so bli moji tuki pa smo šli malo ven, učeri zjutri smo šle z Gajo ven kar po dežju in je blo prov fajn!
Danes je pa Gaja bla taka tečka da sm živčnega fasala, popoldne sm jo spokala h moji noni pa še moja mama je bla tam in sm šla v fitnes se malo skulirat...Zdej pa ne vem kaj bi, ker moj dela, Gaja je pa prvič zaspala že ob 20h...
Ah, po netu bom bluzila, kaj pa čem...
V glavnem prebrala sm vas na hitro, zapomnla si nism skori nič, tako da prosim brez zamere!
Čestitke vsem našim februarčkom in februarčicam za obmesečnice!!!
Avtosedež Key 1 je namenjen za prevoz otrok v avtu in je v skladu s predpisi ECE R 44/04 za skupino 1, za otroke od 9 do 18 kg telesne teže.
Opremljen je z novim prilagodljivim varnostnim sistemom, z blazino/vložkom, ki je povezan z varnostnim pasom in ki ga lahko z enim samim gibom nastavite na 6 različnih položajev, kar je izjemno priročno za mamo, ter varno in udobno za otroka za ves čas uporabe (približno od 1 do 4 let starosti). Sedež je mehko oblazinjen pri glavi, hrbtu, naslonjalih za roke in noge.
Cena: 285,00€
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!