Živjo punce!
Za razliko od večina, je bila moja noč
Včeraj je bilo na pregledu vse ok, kg ostajajo isti, ctg v redu, voda v redu.. ctg je pokazal nekaj manjših popadkov - takoj, ko sem prišla ven skozi vrata, pa me je spet zagrabil konkreten krč..
V pon naj pokličem mojo G ali v P za pregled, če ne rodim že prej. Tako da datuma za naprej pravzaprav nimam.
Včeraj sem imela spet cel dan popadke. Neredne. Od takih, ki sem jih komaj čutila, pa do takih, ko sem že mislila, da bom bruhala zraven. Ponoči konstantna bolečina v trebuhu - v maternici al v jajčnikih al ne vem kje - kot 1.,2. dan menstruacije. + bolečine v križu + popadki.
Po eni strani govorim
naj si kar vzame čas, po drugi pa sem že tako zelo naveličana biti kengurujček.. Vse telo me boli. Postajam sitna in neučakana.
Edino, kar mi gre na bolje, je zatekanje. Tako včeraj, kot tudi danes sem se zbudila brez zatečenih nog!!
veselka UZ je lahko nenatančen, zato se poizkušaj čim manj obremenjevat. Ne vem, zakaj vaju mučijo s tem sedaj, na koncu. Verjamem, da je vse v redu, če pa je res kaj na tem, je pa po drugi strani super, da so to sedaj opazili, saj bodo lahko mali takoj pomagali.
zate in za malo