IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
Veselka, to pa res ne vem, kako je lahko zgrešila barvo. A ji je bila bela bolj všeč
.
ne, spregledala je podatek o barvi, čeprav sem ji natančno napisala na seznamu, da mizica mora bit rumena. in tut če je njej bela bolj ušeč, ne kupuje sebi, ampak meni, za moj denar.
in sploh ni stvar, če bi se zmotila, pa da bi ji blo vsaj kej mal žal, ampak pač po njeno ni nardila nič narobe... je pač uzela belo.
sploh pa to ni bilo prvič, je pa definitivno zadnjič. ko sva se selila, sva pač si zaželela eno dozo za sladkor. in ker je pač miljon vzorcev, je moj

napisal seznam od 1-10, katere so nama najbolj všeč, ker pač nismo vedli, kaj se pri nas dobi. in izmed vseh katere so ble s seznama na razpolago, je ona kupla zadnjo na seznamu, ker bla pač njej najbolj ušeč.
še dobr, da ko je za našo

kupovala komplet za kopanje (banjica,...) da smo se srečal v trgovini, ker bi ziher vse po svoje nardila.
ne razumem v čem je fora izražanja želja, če se jih pol ne upošteva oz. če ti kej prinesejo od kje, s tem, da če oni kej rabijo iz okeje, se zmer potrudva, da kupva prou in da sploh prineseva. enkrat nama niso nečesa prinesli, ker se jim ni dal tistga iskat. grrrrrrrr