IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
Tvojih otrok pa nisem označil za sirote, očitno tud brat ne znaš.
hm...
Še dobro da ni na svetu več ljudi s takim razmišljanjem, bi blo na svetu mnogo sirot z živimi starši.
hm....tvoje besede....
misek
Ja, do takih sirot bi prišlo, če bi se vsak lahko tud mama odpovedala otroku in plačevala zgolj preživnino. Nima to veze s tvojimi otroki.
aha, pol je pa nesporazuma pršlo, sem mislila da se navzuje na moj post in da se ti smilijo otroci ljudi s takim mnenjem, ti pa si mislil na tega tipa. dobr pol
sam a veš, takih in drugačnih je na svetu ogromno, sej se ja ne slepiš, da prevladujejo ljubeče, srečne družine z obema staršema
in ogromno je takih, k so plod takih ponesrečenih avanturic....pa je pol uničenih en kup življenj...
kle iz okolice - ona je bla nora nanj, on je ni šljivil 5 posto, dokler se nista enkrt pijana dol dala...in ker sta se enkrt, sta se pol pač še parkrt,komu pa škodi a ne, čeprov on nje ni maral, sam pač....sej vemo kok to gre, a ne...in pol ona zanosi, on jo zmerja s kurbo, prasico, pa da otrok ziher ni njegov, k jo tko vsak lohk nategne itd. ona pa čist zaljubljena

in gre delat dnk test, valjda otrok njegov, pa se otrok rodi, pa še kr pluvanja in zmerjanja, pol začnejo njeni starši pritiskat na njegove, oni pa nanj in vse se konča s poroko

in hitro še enim otrokom, da se zveza utrdi

(pa otrok je bil res na silo, ker je prej mela trikrat splav, preden je ratal), nadaljuje se z neprikritim varanjem z njegove strani, pač vse skupaj je ena ogromna polomija, žaljenje, pretepanje, otroc v takem gor rastejo....nekaj let, pol se pa ona kao odloči da ma zadost (!!!?) in da zahtevo za ločitev, on plačuje nenormalne preživnine, otrok mu pa niti ne pusti videt, ker je kao katastrofa od človeka in ni vreden da jim je fotr
no, zdej mi pa reč da razumeš to logiko, k jst je ne...pa v tem primeru je tip res bolj kot ne en cepc, pa že tam na začetku, k jo je tak grdo zmerjal, ma jst pičim čimdlje od njega...ona pa kr za njim, na vso silo.....a zdej pa ni primeren, da bi bil fotr otrokom

ajme bože....