Uuuuuu, ve ste pa padle v debato o opremi
.
Jaz sem si v prvi nosečnosti praktično vse sposodila (posteljica, voziček, lupinca,...). Pri 1,5 leta smo morali posteljico vrnit in smo kupili Kristina 140×70 od Lip Poljčane pa še eno omaro zraven (res lepo in kvalitetno, priporočam!). Ravno zdej (2 leti, 10 mesecev) smo posteljico spremenili v mladinsko posteljo.
Tko da - tokrat sem se odločila, da bomo meli svoj voziček (skoraj 100% bo to Bugaboo Cameleonu - vem, svinjsko drag, ampak res mi je všeč - najbolj to kok je lahek; upam, da se bo dojenček rad vozil, ker prvi se ni maral in sem večino časa njega nosila ter zraven potiskala prazen voziček
- iz tega razloga nočem več vozička, ki ima 2 ročaja - ker enoročno ni vodljiv), lupinco dobimo na posodo, prav tako košek. Previjalno še imamo, cotk tud večino (no, če bo zdej punčka bo treba še kej roza dokupt
). Verjeten bomo si še kengerujčka omislili, da bom lahko imela "pod kontrolo" oba otroka. Pol nam pa manjka samo še postelja za ta velikega - to bomo pa kar v Ikei nabavili (nekih 100€ pride pa še jogi in smo). Sobico "sestav" bomo pa kupovali, ko bosta oba že večja, da bo lahko en spal na pogradu na vrhu (imamo samo 1 otroško sobo).
No, tokle
Sicer pa - slabosti počasi izzvenevajo, tako da se mi malo več da
. Naročila sem si hlače iz Nexta, upam, da sem zadela cifro
. Zaenkrat sicer še brez problema oblečem svojo garderobo, ampak glede na izkušnje iz prve nosečnosti se bo trebuh zdej napihnil. Sem pa še vedno na -3 kilah...
Želim vam lepo nedeljsko popoldne. V Lj imamo sonček
.
MiniMIška, cartkan košek - me spominja na vozuček, ki sem ga imela kot otrok
. Škoda s temi koški edino, da so lahko tudi za manj kot 3 mesece
.
K_a_t_i
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.11.2009 13:59:18 >