za brezposelne, tiste, ki v zadnjih 12 mesecev niste imele prihodkov: pripada vam starševski dodatek in sicer 1 leto, ki znaša 193,24 eur mesečno, 1. 7. se pa mal zviša za kakšen eur. potem pa še vsem pripada ob rojstvu otroka otroški dodatek, ki se izračuna glede na vaše in partnerjeve dohodke oz. samohranilka pač samo svoje dohodke in še paket ob rojstvu otroka oz. namesto paketa se lahko odločite za denar (2 leti nazaj je bilo okoli256 eur) in to je to.
se pa to vse ureja na csd, en mesec pred rojstvom otročka.
kot sky tudi meni zanima, če ima slučajno katera kakšno informacijo, kako je v primeru če si redna študentka????
zelo bi bila vesela kakršnekoli informacije
drugače pa vse najboljše
Sky naj se ti izpolne vse kar si sama najbolj želiš
vozički so pa meni všeč Inplastovi - vidla jih na otroski-vozicki.com
ve že vse veste kaj boste kupile...košaro za voziček? postlico? košek? po resnici povedano sploh ne vem kaj potrebujem

...nimam še nobenih oblekic le svoje copatke, ki sem jih imela sama ko sem imela 1 leto :) pa eno šalčko od disneya sva kupila

to je vse, nihče pa se še ni ponudil da bi kej daroval, pa je kr nekaj svežih mamic
aja pa na videu ki ga je posnela g pri NS, so moji strokovnjaki (mami, tašča, nečak, moj, prijateljice) ugotovili da bo fantek....so vidli luleka

drugače mi pa g ni nič namignila....bom mogla do morfologije počakat 18.12.