IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
oliva, blue pozdravta se, miljon
.
še mojih miljon
, da bo zares zadostovalo!!!!
hvala hvala, ampak men tole bolj za en k.... pomaga trenutno... driskam na velko.. v 3 dneh sm zgubila 3 kg.. nacejam se z vodo, čaji in enimi izo napitki, da ne bi slučajno dehidrirala
jz sm včer v SPARU kupla une pižamce k so v katalogu - BTW akcija je pa od dons

sej ni čudn da takat k prideš na un dan akcije ni nič več, če pa že en dan prej te stvari prodajajo... mi je bla pa pižamca všeč k ma zadrgo od glave do nog, tko da ji ni treba čez glavo dajat k naša full ne mara
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Kaj se zgodi ko je krava 100% ready, a jo morm pomolzt al kaj? No sej zenkrat smo šele na 8%
ha ha...klikneš na njo in daš collect milk
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Danes dopoldan sma jedla 1/3 banane in bi on šeeee jedel. Pol sma pa mleko naprej jedla.
naša jo pol poje, pa bi še kr jedla... sam več ji pa ne dam... jutr ji bom pa še hruško dala srovo za jest... k mam ene full zrele doma, tko da bo glih fino za njo
IZVIRNO SPOROČILO: girly
GH: a ste že vse začele dodajat GH? a so vam rekli, da že pri 4 mesecih al ste kar same začele?
jz sm sama začela... sm vidla da že potrebuje GH, k ji moje mleko ni dovolj
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
midva sva tudi nazaj s pregleda in cepljenja... mali ima 9020 g in velik je 66 cm
pol pa se čudim, da me hrbet boli
OMG, moja jih ma zdej glih 6kg
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Tiste ki dojite-a jim dajete tud kej za pit, ne vem čaj, vodo?K jst sm ji ene parkrat ponudila, pa kr vn pljuva, tko da ji zdej sploh ne naštimam več. A bi ji mogla?
ne, zdej ne dajen nič več.. čez poletje k je bla vročina sem ji pa skoz dajala...
IZVIRNO SPOROČILO: HM84
Madonca babe... berem za nazaj, pa sm skor olje pržgala, ko kuham vmes, pa sm tolk not padla

ja prosim ne zaneti kakšnega požara v kuhinji... da ne bomo pol mi krive