IZVIRNO SPOROČILO: dito
meduzica- vleče samo 2- 3 min potem pa ni govora, da ga pripravim da spet je. ko ga grem stehtat poje približno 50 ml. Spat mi gre ob 9 h. Potem pa se mi zbuja na 2- 3 ure. Na morju je bil priklopjen celo noč. Ko mu pa dam flašo mi poje različno. včasih samo 20 včasih celo 120 ml. Strah me je edino, da ne bom spet dobila mastitisa, ker mi jih podnevi nikoli ne izprazne. Danes ga bom pustila dalj časa in bomo videli, če bo potem kaj bolj jedel.
Tudi Gal mi kaka vsake 4 dni.Kje si kupila laktozo?
jaz upam da bo pomagalo ga pustit dalj časa, da bo potem bolj lačen, iz tega kar opisuješ bi lahko bilo, da se rad carta na joški (priklopljen celo noč)... držim pesti
Je pa tako da otročički rabijo ene 7 obrokov na dan (kakšni še manj). Če ga ti hraniš tudi ponoči na 2,3 ure sem prepričana, da ima veliko več kot 7 obrokov. Mogoče pa čez dan čisto dosti poje ampak razdeli to na več manjših obrokov ?? Poskusi kak dan šteti dojenja pa na koncu dneva seštej količino ..
Glede
tehtanja ... ima hask samo če je res zelo pri miru (če je razlika 50ml). Jaz vem da sem našega po drugem mesecu nehala tehtat ker je migal z nogicami ko nor, se tehtnica nikakor ni mogla odločit kolk je težek. Pa moram rečt da sem ful vesela da sem tehtnico vrnila. Zdej se veliko manj obremenjujem, včasih mam sicer občutek da manj je, ampak gre teden okoli pa me občutek mine. Njegova potreba pač niha ... Važno da se konec meseca vidi napredek.
prsi si pa le sprazni sama, če ti otrdevajo. Jaz mastitisa sicer nikoli nisem imela, nimam pojma kako hitro si ga lahko pridelaš, sem si pa dostikrat s pumpico sama spraznila, če mi on ni spraznil. Se mi tudi tako zgodi, kot da bi mi pol joške pojedel (recimo spodnji del joške je čisto mehek) na drugi polovici so pa še trdi in boleči kosi ...
laktozo sem kupila v lekarni, mi je natehtala 100g (Mislim da je
blueeyes laktozo kupila v steklenički, nekje nazaj je celo slikico pripopala) ampak je rekla da bi lahko tudi navaden sladkor uporabila. . No jaz sem se odločila, kar vzet laktozo, ker pri nas samo rjav sladkor uporabljamo. Baje pa je moj dragi videl laktozo tudi v DMju. Zaenkrat še ni nič učinkovalo ... mogoče bi mogla mal več dat notri. Mi je pa rekla v lekarni naj pazljivo doziram, da ga ne bo preveč pognalo. Kaj pa vem, če do jutri ne kaka bom razlmislila če mu dam spet glicerinsko svečko. Vsak dan mu dajem tudi biogaia ki naj bi oštimale prebavo, pa še jaz vsak dan Donat pijem (po priporočilu P) .. navadno kaka vsak dan .. zdej je izjema (že druga) da 7 dni nič ne kaka.