IZVIRNO SPOROČILO: jpnincy
Dober dan! Kje pa ste danes čvekice? Eno vprašanje... Ali se kateri otroček zjutraj zbudi moker - polulan?
Mi imamo vsako jutro ta problem. Imamo pleničke iz Millerja, pa premočijo, pa sem včeraj šla kupit Pampers Sensitive, kao bolj mehke in bolj prilegajoče se telesu oz. trebuščku, pa smo bili spet mokri zjutraj???
Za lahko noč ga previjem okoli 23.00 in ob 6.00 je polulan
Ponoči mu dam pampers trojkico in je rita suha. Čez dan smo pa še vedno na dvojkici. Če dam dvojkico za spat je velika verjetnost da bo polulan čez in čez.
A ste vse na široko povijale? Men ni noben nič reku, tko da nisem

, je mel pa kolke 1a, tko da... Dans se bova naročila za slikanje. Baje je grozna čakalna doba. Upam da se nama uspe naročit pred dopolnjenim 5. mesecem ker drugače pregled nima smisla in bova mogla it samoplačniško. Tole zdravstvo je
Jutr mam prvi ginekološki pregled po porodu. Da vidmo če je šlo vse na svoje mesto
Hvala za odgovore glede čajčka. Bomo še malo počakali ker se tud meni zdi da ga zaradi dojenja ne potrebuje. Sem mu pa dala za probat en dan ko sva malo dodala AM, in mu je bil tako všeč, da sem mu ga kar spulila iz ust, ga je spil 40 ml pa še bi ga.
Tulpek: med dojenjem si daj masko na usta, tko mi je svetovala pediatrinja prejšnji teden ker sem bila malo nahodna. Jst tega sicer nisem delala in na srečo se mali ni nič nalezel. Upam da se čim prej pozdraviš, pa velik čajčka.