naša nočka je bil asuper ,..tja do ene 6ih poj sm ga pa k sebi v pojstlo vzle,...in je mal pil,.pa mal dudo,..pa mal se je stiskal in na koncu sva spala do 11ih
no poj je pa pojedu cel krožnik zelenavne juhe
je bil zelo priden,...zdaj pa skupaj z očkam smrčita
ELIZABETI VSE NAJ ZA OBMESEČJE.... ooo
majači super slikce,..mi mormo tud 1x jit,...sam skos prelagamo
andrej se na noben načinnoče odločit kdaj bova imela krst,...zmeri k začnem debato me utiša,..k bova mlea dnar

nikol!!!!!!!!!!
urša a ti si prov z žigane vasi
mlea tvoja princesa pa zelo veliko poje
upam da sm jz tud dpbila,...grem kuj po copatke za dominika,...poj k pa še plačo dobim,..pa še po avtosedež
mi mamo ritem (za večerno spanje) zadn mesec čist sesut,..ker ne je več tko na 3 ure,..in kokr je ,..enkat gre spat ob 8,..al ob 9 najkasnej ob 10
barbara,...zih ni na spodnji meji,..to je zih kej zamešala,..za veliost pa ni tok velka da bi bla na ugornji meji,...moja nečakinja je pri 6 mesecih že 80 mogla nost,..k je mela noge dolge k srna
mihailo.,...
za tvojga dragija,...dominik ma take fleke,..kadar mu koža ne diha,..zdj se mu delajo okol gležnjev, k mu dajem nogavičke gor,...polet jih je mel pa od vročine,...probej ga skopat v vodi,..brez vseh mil,..pa kr mal ga pust da se koža namoč,..mojmu dominiku pomaga in je pj bol,..aja poj ga z oljem namažem da mu vlago mal zadrži