Hoj,
sem še kr tu
Ma sej sem vedla, da so lažni sam, mal sem res cviknla, ker nimam še nč prpravljen. Tko, da zdele že perem cunje, tist kar mam od tamale in pol še morm it dokupit, ker ugotavljam, da ni lih kaj dost za ponucat.
Pol si prpravim še seznam za lekarno in kupim kar pač od tam rabim. Pa k mami na podstrešje še morm po posteljnino in plenice in ne vem kaj je še kaj tam
Dans je pa kot običajno, otrdeva, sam ne na redne intervale. Ja pa tut jaz pijem MG in občasno še donat, ker me te šumečke drgač zapirajo, Donat pa odpira
.
IZVIRNO SPOROČILO: meymey
Tudi jaz nekako mislim, da bo moj kak teden, dva prej... :)
A veste kaj pa bi se jaz smejala... ko se bomo vse debelo v juniju spraševale, zakaj za vraga še ne grejo ven!!!
Aja... včeraj sem imela še fotošuting s kolegico in naredili sva par lepih slikic, ki bodo za spomin na nosečnost
.
Men je v prvi

G rekla, da je možn kej prej in tut sama sem si tko misla in lejga vraga sem rodila 9dni čez rok. Tko, da tut zdej ne prčakujem, da bo kaj prej. Čeprav se za par dni prej neb bunla. Da bi pa zdejje pa too much prehitr.
meymey, ful dobra fotka.
Spet je tko lep dan, izkoriste ga. V ulici, kjer živita moja starša majo tradicionalno stavljenje mlaja, tko, da bomo popoldne šli kaj pokukat, pa še kolegica bo tam.
čeb Maja,

super za konec službe.
Nč grem gledat, kaj se na štedilniku dogaja