IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
torba za v P - kaj ste/boste dale not? drugorodke, kkšn nasvet kaj je nepogrešlivo??
moj seznam stvari:
- milo
- zobna krtačka
- zobna pasta
- glavnik
- krema
- labella
- gumice in špange za lase
- nogavice 2x
- spodnje hlače obične 2x
- mrežaste spodnje hlačke 3x
- modrc za dojenje
- prsne blazinice 10_x_
- vir80 1paket
- brisača velika
- mobitel + polnilec
- fotoaparat + polnilec
- kopija poročnega lista
- spodnji del trenirke
- frutabele 10_x_
- sterilizirana duda
- lamislil
- deodorant
- obroč (za v vodo) - presredek
Lamislil? Lamisil?

Zakaj pa bi to potrebovala?
Jaz bi tvoj seznam še malo skrajšala (no, nujno ni, ampak glede na moje izkušnje od prej). Prvič sem v vsej ihti hitela pakirat, pa nisem ničesar pomembnega doma pozabila.

Pač zadeve za osebno nego (za tuširanje, kreme, nega zob, čim bolj nevtralen deo, labela...), lanolin od Multi-Mam (za bradavice pri dojenju, se ful dobro obnese, ni potrebno nič izpirat pred dojenjem), potrdilo o priznanju očetovstva, materinska z vsemi izvidi, zdravstvena, modrc za dojenje, prsne blazinice, telefon, fotič (baterije bodo pri obeh že zdržale tiste 3 dni), nekaj gotovine, obroč za vodo (o, ja, zelo prav pride, če se želiš na stol vsest). Mrežaste gate smo imeli na voljo, vložke tudi, brisače tudi (P Celje)... Dude nobene, je tudi kasneje nismo uporabljali, pa itak je prve dni pa res ne rabiš. Cunje zame za domov in za

je vse moj prinesel, sem mu samo povedala, kaj rabim, ker pripravljeno nisem imela nič. Čaj je bil na voljo v neomejenih količinah, dodatne zadevice za grizljanje (piškote itd.) pa mi je tudi moj prinesel prvi dan. Jah, kaj naj rečem, sem pač na ekspres pakirala.
Presredek - nič masirala, nobenega malinovega čaja pila, fasala 1 šiv, ker je prišlo do male raztrganine (niso ga pa rezali). Lagala ne bom, spodaj še nekaj dni orng boli

(priporočam napihljiv obroč pri sedenju). Hemeroidi pa ravno zaradi pritiskanja pri porodu po mojem mnenju res ne bodo nastali.
< Sporočilo je popravil gajka -- 3.5.2010 13:23:35 >