IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
obi, upam da se E. kmalu pozdravi in prav tako želim tudi mojemusončku, da se Z. tik tak pozdravi.
Tut jaz
Mi2 bla v trgovini in na sprehodu. Kok me jezi, ko skor nikjer niso spluženi pločniki
lučka - torej bom suhe slive pojedla jaz

Aja, sam še kr dojiva 2x na dan, tako da bo vseeno ornk kaku, tako kot je zadnč, ko sem spila mal Donata.
Kaj pa
suhe marelice? Lahko skuham na sopari in zmiksam? Ker sem mu dala že Hippove in ni alergičen.
Kaj pa stolček za kopanje? A misliš, da ga že lahko dam not al še malo počakam. Danes pa dobim čebriček od ene kolegice - Bebe Jou, po mojem mu bo še ok, če je Eneju in Klemnu tut. Sicer je roza barve, ampak bo vseen super
Vidim, da bi se Neža cartala. Te čisto razumem, takle sem jaz mela en cajt. Lažje jo je dat k seb, kot da vstajaš kr naprej ponoči in si potem neprespana. Jaz sem polna energije zdej, ko tamali pridno spi.
A je ok, če mu dajem ponoči še kar 1x za jest? Zdej mu kr flašo dam, da se ornk naje, dojiva pa se potem zjutraj, ko se zbudi. Ker sem vidla, da imam mleko že bolj vodeno in se po mojem samo odžeja, pa pocarta se.
Bumo - mi še nismo imeli nobenega dajanja krvi. Res hecn, kako vsi različno delajo.
ajsi - kako ste vi? Je M kaj bolje?