IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Semper - jp, jaz jo grem kr jutri nabavt, pa boma šla že malo živalice pogledat.
Sva pa že z ene sprehoda, zdej mali spi, potem pojeva in greva še malo v mesto
Kaj čem rečt. Neža vriska zraven. Ga je že zacahnala
eh... Tomi je že zacahnan po dolgem in počez
LANA ne se preveč sekirat glede popitega mleka (nism lih poštekala a stalno črpaš al kombiniraš dojenje črpanje...) edino merilo je zadovoljna lizika in primerno naraščanje teže v posvetovalnici... naša je bla poglavje zase pa zdaj vidim, da je blo vse kar sem se presekirala čist brez veze... tut zdej jé k piščanc... se skrije pred Nežo, Tomijem, Klemnom... pa so vsi mlajši... sploh zdej k je boučkana je spet zizomanka... ti kr lepo po filingu... sej obvladaš
aha.. še neki si spraševala... jst mam doma vrečo-pouch sling in sem čist zadovoljna... edina slabost je ta, da jo lahko nosim le jst ali pa nekdo mojih mer...
ledenka a ti pa že v službo

joooj, kako prehitro minejo lepe stvari...
goldy, semper... kje sta dons... nč ne prideta čvekat?

u živalcu bi se pa lahko enkrat dobile, ko bo zunaj toplo za martinčkanje pa ko bomo zdravi, ane
seki kje se potepata vidve z lepotičko?
sonči itak čist bizi...
obi superca, da ti ni treba več trogat voza dol in gor pa nč še na službo mislt... maš tolk lepših stvari zdej...
evo pupe... zih sem kkšno pozabila poimensko pozdravit... emšo, sive celice, utrujena in še kaj bi se našlo kot razlog...
grem pod tuš pol pa verjetno kr spat... zadnje cajte me prou je.be tale spomladanska utrujenost... sm po 21 uri čist povožena... itak, če ma tamala že od 6.30 žurke...
lepo pančkajte...