IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
se moram res vzet v roke in v dveh mesecih narest kej bl konkretnega, če ne me poleti ne vidijo kopalke...
Ja, lani, ko sem imela edinstveno priliko kazat trebuščka, nismo bli nič na morju, letos mi pa tegale trebuha res ni za kazat
Sem pa pozabila pokomentirat vašo afnico - je tok simpatična, da se človek kar zaljubi vanjo
Bumo, se strinjam z Obi - naj se čimprej porihtajo vaše težave
Goldy, ti pa kar k frizerju

Jaz bom pa mojo tudi počasi na dom poklicala

Bo zrihtala mene in mojga - uh, kok bo luštno

Super za dedija/varuško. A imate v bližini kakšen nastop, da mate intenzivne vaje?
Reby, na temle vašem Barju je pa prav fletno

A sem ti že povedala, da sem jaz prav zaljubljena v Barje? Prav z veseljem bi šla malo križemkražem vozičkat po njem. Jaz sem z Viča, pa sem pogosto na Barje hodila in kolesarila, zdej mam pa same hribe okol
Lana, vidiš, da je vse OK. Sej smo ti rekle

Pridno se crkljajte še naprej!
Bit, komaj čakam, da se nam pridružiš. Samo še 156 dni

Bo minilo, kot bi mignil

A pol se kakiji še dobijo. Men so se tržnice že tolkrat zamerile - mi zmeraj kakšno na pol gnilo robo uturijo ...
Lučka, katere piškote daš mali? Se mi zdi super ideja!
Sonček, v petek maš samo 2 uri

To je pa zelo prijazen urnik za mlado mamico

No, upam, da ni kakšen drug dan zato ubitačan

Samo vseeno - meni bi to kar sedlo
A ve zdej že dajete gluten al ne? Ker kuskus je zdrob pšenice durum. No, sej ne mislim nič komplicirat, samo jaz glutena še nisem dala.
Obi, jaz mu dam za dop. malico vsak dan sveže sadje. Ponavadi jabolko in banano, kot Lučka. Sem pa že tudi hruško dala, samo zdej mi jih je zmanjkalo. Pri ribanju hruške sem si vsak dan čist majco zapacala, k mi vedno iz rok leti. Zdej mam pa že vse čist zaflekane

Ta presneta hruška pa sploh dol ne gre

Že par dni pa govorim, da bi dala še kuhane suhe slive/marelice, sam vsak dan znova pozabim. Za jutri sem si jih prištimala na pult, upam, da mi bo pravočasno potegnilo
Mirno nočko vsem, pa lep vikend. Kokr sem gledala vreme za naprej, bo treba vikend 100% uživati, ker v ponedeljek bo že dež