IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
ponoči je pa tudi spala 11 ur ne da bi se premaknila.
A ti veš, da imaš zlato dete?

11 ur
Lana, ubogak Reby, ti je vse napisala, nimam kaj dodat

Vse to smo že prakticirali, ti je napisala kratek povzetek

Fiziološka in spiranje, pa sesanje, pa tudi če zraven tuli ko ... Se bo že navadila.

in

Živi!
Jaz sem tudi le odpeketala v službo, je bilo ful luštno in prijetno, tamalega so vlačili po rokah, pa mu je bilo ful fajn

s tem, da so bili to zanj sami tujci

Očitno še nismo v tisti fazi, pravzaprav nisem čisto prepričana, če jo bomo sploh imeli, k mamo takega dobrovoljčka doma
ZOO: lahko torek, tako da še Luko in Nežico vidimo

Bom magari kosilo s sabo vzela ...
Pri nas že nič več ne dežuje, zato čakam, da se mali zbudi, potem pojeva in greva malo ven. Je bil pa včeraj res en tak lep dan

Moj mož je očistil še za naju, ki se nisva udeležila akcije. Iz ene grape so izvlekli ene 6 fičkov, nekaj bolh in nebroj pralnih strojev ter raznoraznih mašin .. zdej pa ne vem, katerega smeškota naj dam, tega

ali tega

Meni je mali malo nagajal, ker ni hotel spat, zato pa danes noter prinaša ... dopoldan mi je zaspal na joški v naročju, pol sem pa še jaz malo zadremuckala ... kaj sem drugega hotla

Potem se je pa odklopil od joške, tako lepo naslonil glavico na roko, potem sva pa še naprej drnjohala
Aja, zdaj sem mu dala že tudi kus-kus in mu je očitno fajn, je pridno jedel, pa jogurt je tudi že probal. Se je tako kremžil, ker je kisel, ampak mu je očitno tudi všeč, saj ga kje danes spet z veseljem papcal ... tako da ... še nisem našla stvari, ki je ne bi maral
Zdaj pa še poseben pozdravček našim bolj redkim obiskovalkam:
Bumo, Sončku in Nokes
Lepo se rihtajte, pa pikepoke in objemčke vam pošiljam