IZVIRNO SPOROČILO: anci banci
Sempre sem kr rabila nekaj časa da sem prišla do 4 zvezdice

Ja, sej vem, sem takoj pogledala, od kdaj si član na RR

Jest sem pa že od 2004 članica, pa sem komaj zdaj začela malo bolj klepetat

... takrat sem bolj informacije za postopke iskala, pol sem pa na med.over.net bolj čvekala

Super za kašice, glede okusa je pa itak

Pravzaprav še HB, drugače bi morale vse kuharski mojstri postat

tako nas pa to čaka malo kasneje, ko se jim bo okus še izpopolnil, pa se bodo začeli zmrdovat
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Sempre*, pri nas je sonček že od 8h sigurno, 1 km stran pa je bila megla še do 11h.
Lučka, ti pa nam žabarjem nehi skomine delat, se bomo sicer kar k vam preselili

Ane,
Reby?
Waw, kok so kjut! Pa z rožicami

Kako šele na Zarjici izgledajo
Bravo za nove mere! Pridna mami, k tako lepo futra hčerkico
Glede
plavanja se strinjam 100%. Pred 6 mesecem je brezveze hodit, pol pa obvezno. Tako pravi moja prijateljica, ki je tudi učiteljica plavanja. Mi gremo definitivno. V bistvu se očka neki štuli, da bo mel on to čez. Tudi prav
Telovadba po CR: meni se tko ne daaaaaaaaa

Pa niti ne vem, kaj naj delam ... sem sem že
mojsonček spraševala ... Moja G je rekla, da trebušnjakov še ne smem

Sem ravnokar gledala, kakšni so kaj ti
orbitreki. A ma katera???? Kako se kaj obnese, pa če hočeš kupiti, kaj moraš kaj gledat
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Iiiiii, kako so lepi, sem jaz tut šla naročit in to kar dvojne
Ja, kjere si pa ti naročila??? Hitr link gor
Jaz sem ravno prejle študirala ... mam manijo na pižamice, sem jih že ful veliko nakupila, čeprav mam dost sposojenih cunjic

Zdej si moram pa kaj drugega cortkanega omislit ... sem najpreš razmišljala o štumfkih (a niso luštni, taki mičkeni), pol sem pa pomislila še na copatke

Ahja, mami zdej sebi itak nič ne kupi (sej niti številke več ne vem, pa itak odpade, da bi si večje številke kupovala), zdej gre sam za našega malčka denar, hehe
No, naš mali ima pa definitivno
preskok v rasti. Sva se prej normalno dojila (na 2-3 urice) zdej pa po eni uri od dojenja joka

In to naš Klemen, ki skoraj jokat ne zna

Več kot za eno uro ne smeva nikamor, ker je že cel halo! Ga podojim, pa greva na sprehod, ko prideva domov, je pa že jok! K sreči moji jočki še solgajo, upam, da tako tudi ostane