IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Naša Zarja je pa danes stara dva meseca!
KU-KU se* oprosti za zamudo -

tvoji pikici Zarji čestitam za dva meseca. Berem te kar redno (nisem pa še zdaleč tako pridna kot ti, kar se tiče pisanja).Bila sem pa en teden brez gesla, ker sem spreminjala e-mail naslov mi je pa vse skup ven vrglo, tako da so mi na RR danes uredili zadeve - saj veš mene

res sem heker.. Pri meni so stvari zaenkrat v redu - pa upam da bo tako stanje do konca haha (kar se tiče počutja). Vsake toliko časa me malo zgaga, pa hrbet zaboli, "šibam"še kar naokoli, vsake toliko me trebuh spomni da je čas za kakšen počitek, imam napade za

jest, pa jih dugače sploh ne maram preveč, pa kakšno "mastno" in junk hrano. Ampak k sreči ne prepogosto. Sobica je uuu

"lepika", ati se je maks.potrudil - prebarval , malo ustvarjal, sestavljal...lepil nalepkice..sem ga morala kar skoz hvalit, ker je kar sedel ene par dni v sobici in občudoval svoje "remek delo"..Pohištvo imava nabavljeno, nekaj iz lesnine (ene večje omarice), nabavljala sva tudi v ikeii, posteljico eno od mojega od sestre, eno morava še naročit pa jogi..V glavnem en kup stvari pa en kup denarja za našo "dvojno porcijo".

Voziček je že v sobici, lupinice tudi, previjalna, poličke..Malo se lovim pri oblekicah, številkah..me je skoz strah, da ne bo premalo stvari, pa prevelike, pa premajhne...saj poznaš te težavice

ampak so pa to prijetne težavice. Sončka sta težka okoli 800g, živahna takrat ko mamica počiva..upam da to ni napovednik za naprej hahaha.. Pregled imam najprej 4.11. v Lj (hodim na kontrole v porodnišnico zaradi tega, ker so mi vstavilli maternični vložek, zaradi ene raziskave), pri mojem pa konec meseca, potem pa kar bolj pogosto. Z rodit še kar ne vem kje bom (meni skoraj čez cesto je jeseniška porodn., samo ima moj gini.tam samo dežurstva, tako da ne vem, no druga opcija je pa Lj, ali pa Trbovlje ker moj ginekolog tam dela).Ampak bomo že nekaj pogruntali
Bodi fajn - se vidi da nisem imela dolgo dostopa do RR, ko sem se toliko razpisala