IZVIRNO SPOROČILO: obayifo
reby, video je vrhunski, sem se tut jaz do solz nasmejala
Sam res je VRHUNSKI

Ga moram še komu pokazat, prima je!!!!
Obi, bravo za spanje, začetek spanja boste pa že prestavili. Naš mali je tudi ful pozno zaspal, pol pa naenkrat, kot bi odrezal, še zdaj e morem verjet, da ob 9.00 že spi in spi nepretrgoma do 4ih, 5ih, zadnjič je pa spet rekord padu - 9 ur. Tako da ... tudi to še pride, garantirano. Mi mamo zdej tak fajn ritem, da kar verjet ne moreš. Čez dan sicer spi malo, ampak ponoči je pa prva liga!
A veste, da sem celo opazila, da bolj fajn zaspi, če grem jaz kar hitro (po dobrih 5ih minutah) stran

Toliko počakam, da zvezdica odigra tistih 5 minut, pol je pa trda tema in če sem še zraven, me heca - duda ven, pa duda not, pa glava sem in glava tja ... če pa ga pustim, pol se pa zelo hitro umiri

. Mam zdej itak tisto elektronsko varuško, pa ga zaslišim, če je karkoli, tako da me pol ne skrbi. Grem pa vseeno na vsake toliko še malo počekirat, to pa itak
Pa še neki se moram pohvalt: po kakšnem mesecu sem šla spet malo ven in sem si kupila 2 super krasna mordca v H&M (hvala za nasvete!!!) pa še 2 spodnji majčki za dojenje. Vse je iz organskega bombaža, ful mehko in predvsem lepo

Tko da tisti 2 vreči krompirja nekaj časa ne bom več uporabljala, hehehe

Sem kupila seveda čist na hitro, pa itak nisem nič probala, pa mi je vse prav. Sem ful vesela
Pa še malo se je sonček pokazal, pa smo spet vozičkali in s taščo sva šli na kufe, tako da je res en lušten dan za mano

Zdej mam pa spet malo energije za nekaj deževnih dni