semper* - naša punca bo prava raglja, no, sej je že zdej.
Če smo sami domači, če pride pa kdo na novo, ali je več ljudi pol je pa tiho, pa učke švigajo sem ter tja....
reby - sem si šla ogledat še pojočo knjigico. Ker smo imeli danes že skoraj "družinsko krizo"
, ker je moj oče kupil pametnega kužka, ki ga je mislila kupit svakinja. Zdaj sem ji predlagala to knjigico...
Tašča bo zdej ful stvari nakupila za k njim domov, da bo Alja tudi tam imela igrače, da jih ne bo treba s sabo nosit.
Fora je v tem, da smo mi pri njih cca 2x na mesec. Eh, bo že. Je tašča "predlagala" (sicer bolj v hecu....), da bi Aljo kdaj kr pri njih ahtali, al cel dan, ali pa če jaz grem na sestanek (tako kot danes), da bi jo gor vzeli. Je moj kr znoru... 20 min gor in 20 min nazaj za 1 uro sestanka - sem jo raje s seboj vzela... Moja luba tašča je včasih res hecna, ful v redu, sam ideje so ji včasih mal mim. Če moj reče, naj raje moj ega očeta prosim za čuvat Aljo in ne njegovih staršev...
Tako, da pri nas očka skor bolj komplicira kot jaz. HB
sabsa, mojsonček - eno vprašanje za next. Koliko pride poštnina za paket, ker imam v Angliji trenutno nečakinjo, ki je gor varuška, ki bi lahko cunjice gor kupila in poslala domov. Kaj pravita, a je to prek neta s poštnino cenej, kot da tamala kupi in pošlje, al kako. Itak še pa nisem prek neta v tujini nič kupovala.... Drugač pa ja - dražiš nas...
Drugim mamicam in očkom pa lep in miren večer!