IZVIRNO SPOROČILO: Bumo
Oh, sirotek Enej, koliko so ti ga spet namantrali Obi.
Rebica, jaz upam, da ti mlekec ne bo odšel še....jih kar nekaj še doji kljub
.
Mam pa eno pirjateljico iz ZG, k ma sinka starega 15 mesecev in sploh še ni dobila
,
sedaj pa je že drugič nosečka
blagor njej, po moje jo bo kap, ko bo prišla
.
Se tako lepo navadiš brez tega....jaz bi kar bla brez
Semper, maš super sodelavko...so redke take. Si očitno super punca, da se tako lepo potegnejo zate
.
Pa ta mali sinček je tak cukrček!!!
Ledenka, tudi tvoj je tako luškan je v čeladiki
.
Bumo, kaj pa vem ... z drugimi samo delam tako, kot bi si želela, da bi oni z mano
Kar se pa te smotane

tiče, sem mislila, da velja pravilo: dokler dojiš ni M, ne pa obratno

Res ne vem, upam pa tudi jaz, da se bosta s
Tomijem dojila še najmanj pol leta!
Obi, vsakič znova nas presenečaš s tvojimi "dogodivščinami" Pa naj vendarle že nehajo pametovati ti dohtarji. Glede hrane ti pa žal ne znam čist nič svetovati, ti pa želim, da se stvari končno že umirijo
A je katera že z agrumi začela? Jaz pojem par klementin na dan, mi toooooooook pašejo ...
Se*, super za prestano pikico

A pol praviš, da je bila pogodba drugačna

Ni problem, z veseljem še kakšno slikico prilimam ... moj lubi mi je kupil zunanji disk, ker so vse skilice pri meni, pa mi že prav počasi vse melje ... zdej mam pa spet veselje
Lučka, a vaša frajla pa noge v luft, pa guganje na trebuhu

Joj, sem se nasmejala, si jo kar predstavljam

Kako ste spali? Je že kaj boljše, ali ste še vedno pri bujenju zgodaj zjutraj?
Goldy, a bučka je fajn? Izbran okus ima, ni kaj ... mene prav zanima kakšen bo naš mali ... upam, da bo zelenjavar, kot mami in oči, če bom mogla ful meso skoz rihtat, mi ne bo prov fajn. Ga nisem nikoli prav pogosto jedla, svoje čase sem bila tudi vegetarijanka ... po hiperci, ko so mi ugotovili še kar oreng slabokrvnost, sem pa malo bolj z mesom začela. Je rekla una dohtrca, ki je ves čas z Drobničem (mi je priimek ušel zdele iz glave, je pa res fajn): en oreng šnicel na teden morte pa nujno pojest

Je bila videt kar zaskrbljena, pa sem jo pol kar ubogala
Toliko zaenkrat, zdele pa bom mogoče spet šla likat