IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
semper wiiiiii
ste imeli luštno bunkico
bo v naslednjih letih še kakšna?
kako je uspel teranov liker? pa nočni piškoti? jst sem tut včeraj ob 1 ponoč dajala v zmrzovalnik juho za Zojo... še dobro, da zadnje dni potegnemo do pol 9, če ne ne vem kakšna bi okrog hodila čez dan... dej mal zaupaj kakšn sedež planirate kupit, v BC je do 31. akcija za vsakih porabljenih 50 € dobiš bon za 10 €... glede na to, da so sedeži okrog 200 €
se vsaj malo pozna... vprašanje je le, koliko in kaj imajo sploh še na zalogi...
Ja, upam da z drugim pozerjem
Bi pa rada prej še službo za nedoločen čas dobila ...
Glede avtosedeža: tale z BC je kar v redu varianta (sem vedela za popust, pa sploh nisem pomislila na to
), ampak preko neta dobiš sedeže kar precej ceneje, pa še modelov maš ful več na izbiro, pa barve tudi. Najverjetneje bom naročila preko baby-express.net, tegale: http://www.baby-express.net/Britax__Roemer_Evolva_123_ultra_plus_2010_-_Micky.html A katera pozna? Mi amo že zdej Romerja, je na vrhu pri testih, edin še Maxi Cosi mu dela konkurenco, samo nimajo variante od 9-36 kg. Pri julijkah je ena punca naročila preko te strani, je dobila hitro, odgovarjajo na mejle, pa še plačaš lahko na TR, ker jaz nimam kreditne kartice.
Če imate kartico, je pa ful cenejša varianta tudi: http://www.pramworld.co.uk
Je pa smešno, ker povsod piše, da je 9 kil za devet mesecev, naš jih ima pa že zdej toliko
Pa verjetno še ne bi smel bit naprej obrnjen
Tako da ne vem, kaj bomo naredili ... Kakšen nasvet? Ledenka, mogoče imaš ti kakšno izkušnjo, k maš še večjega korenjaka?
lučka najprej čestitke za polovičko in naj do naslednje čas ne mine prehitro... lupčka Neži...joooj kolk je luštna
in da se že tko plazi... superca
pri nas niti P od plazenja še ni aktualen
... upam, da bodo izvidi z naslednjega testiranja boljši in da se te reakcije ob uvajanju GH čim manjkrat ponovijo... ja, smo bli v nedeljo v QL pa sem šele pol, k si šla že mimo ugotavljala, da si mi znana... sem prepozno skapirala, da bi te vsaj pozdravila
pa tko sem bla tečna, k smo se že na poti do KR spičl v avtu, ker me fanta skos sekirata, da se predolgo obiram po trgovinah in sta mi postavljala ultimate
mogoče se pa kdaj srečamo čveke s te teme z našimi sončki na kakšni pravi kavici glede na to, da tukaj pijemo samo virtualno
Mene moj ta velik fant tudi podobno sekira, zdej pa ne vem, kako bo s tamalim
Ga bom poskušala vzgojit, da bo z mamico potegnu