S tem imam malenkost izkušenj, žal.
Kaj vas zanima?
Aja, s kužmanom ni najbolje. Zob je bil odtrgan s čelusti in je moral ven, ostale rane se je zašilo. Šive bo lahko pobrala ven "tavelika" ki hoče biti veterinarka in je bila zanjo katastrofa ker ni smela zraven. No ko sem prispel domov se je rana v gobcu odprla in je bila kar kriza - povsod sama kri, mamo tako........
Pol pa, čeprav zadrogiran do amena je postal še nemirn in sem mu moral prav tace zvezat da se je umiril, sicer mu nisem mogel tampona držat v gobcu. Jao prav paše to semle ane
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 11.1.2010 22:51:52 >
12.01.2010, 09:10
5268
Jaz sem mela mojega en čas prijavljenega, ker je bel "brez" službe. lub ga ni hotel zaposliti, delat je moral, plačo pa NAJ BI dobival - no na koncu so mu plačali polovično ceno pa še to čez eno leto. Zdaj se ve zakaj ni več pri tem klubu. Obvezno zavarovanje je plačeval sam, dodatno pa prek mene v službi (ga ma še sedaj, kjub temu da je sedaj nee vrste sp)
Tko da sonček, res sem že govorila o tem, ampak pozabila
Kruce, upam da see bo kužon sedaj zmazal, da se rane zacellijo.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 12.1.2010 9:11:49 >

jaz ga imam od Jane, je pa tak, da se sprednji del umakne - fajn za močne in trmaste mulčke
mene je črpanje psihično črpalo
No, toliko da vem kaj naj računam. Ja na provokacijo pa dajo baje vse, ki so enkrat bili pozitivni na testih za mleko, so bili pa respri nas rezultati v mejah normale. Ene provokacijo potem izvedejo kar same, ampak jaz bom šla kar lepo to izvajat pod kontrolo. Ma zdaj bom pa komaj čakala, kdaj bomo na vrsti. Za jajce je pa tud rekla, da naj kar začneemo po 1/4 rumenjaka dajat, daa naj kar probamo, pa piščanca tud, kljub manjši reakciji na kožnih in krvnih testih