Dobro jutro!
Evo mene. Jaz sem šla pa včeraj do mojega G, pa sploh ne vem, a sem se prav odločla al ne
. Namreč včeraj sem doživela ponoči še nekaj, kar upam, da ne bom nikoli več. Ob polnoči so me začel matrat ful močni krči, kot npr. ob M, sam parkrat pomnožena bolečina. Po pol ure je minilo, sem šla spat. Malo čez dve ponoči pa so me še precej močnejši krči dobesedno vrgli iz spanja, bolelo je takooooo močno, da si jaz tega v nosečnosti nisem mogla zamislit. 15 min. po tistem se mi je tako vrtelo, da sem mislna, da me bo pobralo, bolelo je pa enako hudo 45 min., ko sem poklicala na ginek.urgenco in je rekla sestra, naj vzamem 2 boscopana in en ketonal (to bi mi tudi oni dali, če bi takrat prišla k njim in da ne povzroči škode menda), če ga imam (sem pa glih še imela doma dve tabletki, ki sem jih dobila na zadnji punkciji, ki sem jo imela lani). Po kakih 20 minutah je to začelo prijemat in sem zaspala. Zjutraj pa sem šla na gklj, je glih moj dr. delal UZ in mi ni verjel, da sem mela tko blazno boleče krče toliko časa in tudi na trenutek pregleda me je bolelo, no takrat je pa rekel, da vidi neko krčenje. Enostavno je hladno dejal, da sem jaz en velik panik in da sem živčna in me je stalno strah in da me pol še tole prestraši. Ja sorry no ampak tole je blo enostavno tko boleče, ne za vzdržat
. No in zdej imam eno tako oznako "panik". In ja da je vse ok, sam jst sem tista ta živčna. No da ne rečem, da mi ni niti verjel, da sem se v ponedeljek zjutraj zbudila z lužico krvi pod sabo. Potrdil pa je, da je eno detece res malo premajhno, zmeril ju je 40 in 48 mm, no čez trebuh ju je pa zmeril 41 in 43 mm, pol pa vedi, kaj je prav
. Sta pa oba živa, tko da zdej komi čakam na NS in srčno upam, da bi se končno losala vseh težav, čeprav iscedki se pa še nikakor nočejo poslovit očitno
. Prejela sem pa tud odločbo od komisije za bolniško, imam podljšano do konca marca.
Je potem dr. rekel, ja boš pa mal pogostej hodila na preglede, če si tak panik.
Hvala vsem, ki mislite name in za vse nasvete!
Reby, Bit, Biba007, BarbiG, Sapi, Kajsica, Lana70, Gapii27 vseeeem poljubčke in srečno naprej (pa še če sem katero zgrešila, se opravičujem, vsem želim enako)!
Gapii27 ma krasno, da ste že doma in se imate lepo, za sinka pa upam, da mu ortopedi res lahko pomagajo, da bo nogica ok!