Pozdravček ... uh je pasal tale podaljšan vikend sva bila z mojim včeraj na Pokljuki kakšno lepo sonce in nebo brez oblačka. Sedaj pa na vsake toliko dni že kar težko čakam dopust in porodniško ...
Loremi pa saj to ni res. Upam, da bo s tvojima pikicama vse v redu. Močno držim pesti za vas tri, držite se
...
Bit sem bolj kampanjska pri pisanju priznam. Smo pa res me štiri takrat skupaj kalvarijo skozi dajale, smo kot kaka štiri peresna deteljica.
Biba corti previjalna. A jo boš imela v sobici od prestolonaslednika. Moj mi namreč govori, da bi bilo bolje, da bi jo najprej imela v kopalnici. Bom videla, praktično je res v sobici pa tudi. Si dobila posteljico? ampak tale pita mi je pa sline pocedila bolje, da moj ne vidi ker potem sem pečene tako ali tako
.
tejalea ampak tole z urinom ne vem, če je dobro, da se ti paca. Jaz bi šla k zdravniku in se dobro pozanimala.
zup sta imela pa smolo. Midva sva šla tudi zadnjič v ikeo po predale za omaro in sva dobila vse razen predalov. Ker sva mečkala je nekdo pred nama pobral vse, ki so jih imeli grrrrr. Ja kaj sem hotela kot še enkrat v Ikeo, na brzino noter, kupila zaradi česar sem prišla potem pa sprehajanje in ogledovanje.
Ooo Lana še vedno v enem kosu ...
7lina7 torej samo še malo ..
Reby saj brcike velikokrat in močno čutim od našega razgrajačka vendar jaz bi še premikanje trebuha rada videla. Sem neučakana kaj
.
Tanja bo treba počakati ni kaj. Drugače imam že ves čas občutek, da bo punčka. Bomo videli. Je pa vedno na meji kar se meritev tiče tako, da mi vse skupaj samo še potrjujeje. Jaz in sestra sva bili tudi mičkeni, ko sva se rodili 46cm.
Barbi super za brcike, pa že tako zgodaj, lleeeepoooo.
Fargesija že morfologija. Si boš bebiko dobro nagledala.
Punsha kako je lepo brati napisano. Jaz tudi komaj čakam, da vidim mojo štručko.
Lana08 čestitke za Krištofa
veliko veselja še naprej ...
Saj vem, da nas imaš ves čas na oku. Danes pa že sitno brojiš

, potem pa se nam kmalu pridružiš ti mesto držimo med nosečkami.
Mene s cuker testa niso nič klicali tako, da je ok. Sem prav vesela. Drugače me pa še vedno boli trtica od padca. Ne vem res upam, da bo minilo saj težko sedim in vstanem na vsake toliko časa. Ves čas iščem ugoden položaj pri sedenju je že res nadležno.