writing-img

RE: Mariborčanke V.del

clock-img

25.10.2009, 14:30

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Bom jaz mojega vprašala,pa ti javim.Samo danes verjetno ne,ker grem zdaj delat,njega pa ni,ker tudi dela.user posted image

Saj se nena tak fejst mudi.

clock-img

25.10.2009, 16:42

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaj imaš material doma že?

Ne še.

Hello!

Šele zdle našla čas, da se vam javim. Gloria veliko joka, pa tu in tam kaj naklofam majčicam (se jutri dobimo, ker sem v Ljuser posted image user posted image user posted image user posted image ), večinoma pa malo tolažim.
Matcar..material more bit po meri odrezan, ne more imet tega doma. Če bi si pa znala to odrezat tako kot mora bit po kotih in vse, potem je pa najmanjši problem zlepit pa nardit element.
Me je moj učil...user posted image , izučen mizar pač...mater so mizarji pametniuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

25.10.2009, 16:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Hello!

Šele zdle našla čas, da se vam javim. Gloria veliko joka, pa tu in tam kaj naklofam majčicam (se jutri dobimo, ker sem v Ljuser posted image user posted image user posted image user posted image ), večinoma pa malo tolažim.
Matcar..material more bit po meri odrezan, ne more imet tega doma. Če bi si pa znala to odrezat tako kot mora bit po kotih in vse, potem je pa najmanjši problem zlepit pa nardit element.
Me je moj učil...user posted image , izučen mizar pač...mater so mizarji pametniuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.10.2009, 17:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

tole jakno oddam...meni je prevelika....

user posted image

botrca.....se opravičujem za plašč.......če ti bo tale jakna vredu.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.10.2009, 17:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Imaš še sicer fulllll dost stvari......za dat stran...bom en dan slikala in dala fotke gor...če ne bo romalo....nekamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.10.2009, 17:57

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Doris04....sem poiskala stvari nekaj imam.Bilo je zgoraj v stanovanju zloženo,lahko dobiš,.......user posted image ..javi kako in kajuser posted image

..user posted image

jeeeeee...sem ful vesela...iskat pa lahko pridem jutri zvečer ob 18...ker prej nimam avteka

user posted image user posted image user posted image user posted image vendar si boš še sama sprala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...prosim če je lahko vse zlikano pa na črto zloženo...pa po barvah tutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti si faca...kaj pa račun??????

clock-img

25.10.2009, 18:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

jeeeeee...sem ful vesela...iskat pa lahko pridem jutri zvečer ob 18...ker prej nimam avteka

ja kak hočeš.....lahko pa ti mojega pošljem,da ti zapelje do tja........popoldan.....

clock-img

25.10.2009, 18:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

[]vendar si boš še sama sprala......user posted image [image]

ma ne to,bilo je zgoraj že lep čas......saj bi jaz ampak mi res ni,ker sušilca nimam,pa sušit nimam kje...user posted image

clock-img

25.10.2009, 18:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kaj pa račun??????

glej da boš spravla tolk denarja v priftošelcuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 18:28

clock-img

doris04

pencil-img

915

ja kak hočeš.....lahko pa ti mojega pošljem,da ti zapelje do tja........popoldan.....

ja pa gor mi naj prnese...PA KAJ ŠE...user posted image
če si bla tak prijazna pa skup zložla...se bomo že sami pribasali in odpelali...kaj pa danes? ti je prepozno???da mi samo čez okno pokneš...pa odjaham dalje? samo predlagam???user posted image

clock-img

25.10.2009, 18:28

clock-img

doris04

pencil-img

915

kaj pa račun??????

glej da boš spravla tolk denarja v priftošelcuser posted image user posted image user posted image

mam v planu vlko štunfo kupit...samo kaj not dat...razen nogic sevedauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 18:29

clock-img

doris04

pencil-img

915

[]vendar si boš še sama sprala......user posted image [image]

ma ne to,bilo je zgoraj že lep čas......saj bi jaz ampak mi res ni,ker sušilca nimam,pa sušit nimam kje...user posted image

ne se šalit bomo že porihtali...pa še sušilca mamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 19:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

doris...pridi zdaj,ja.....user posted image

pokliči,ko boš na koroškiuser posted image

clock-img

25.10.2009, 19:01

clock-img

botrca

pencil-img

14679

botrca.....se opravičujem za plašč.......če ti bo tale jakna vredu.....user posted image

zakaj pa ne plašč? si ga že oddalauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

25.10.2009, 19:12

clock-img

doris04

pencil-img

915

doris...pridi zdaj,ja.....user posted image

pokliči,ko boš na koroškiuser posted image

že grem od domauser posted image

clock-img

25.10.2009, 19:38

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Vas samo pozdravim in želim prijetni nedelski večer.
Me nekaj kuha, saj ni tako hudo. Ampak bom vseeno večer preživela v postelji in se malo stiskala k mojemu. Mi je pa ravnokar naredil večerjo.

Uživajte in se tipkamo jutri.

Nočko vsem.

clock-img

25.10.2009, 20:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

doris04, tisti tepih s tačkami je za psauser posted image

clock-img

25.10.2009, 20:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Čer! user posted image

Me nekaj kuha, saj ni tako hudo. Ampak bom vseeno večer preživela v postelji in se malo stiskala k mojemu. Mi je pa ravnokar naredil večerjo.

Nočko vsem.

user posted image

clock-img

25.10.2009, 20:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

čer user posted image

clock-img

25.10.2009, 20:47

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kaj pa te danes taka tuga tu gor?
botrca, Saraya, Marta, Doris...kje ste vse?? user posted image

clock-img

25.10.2009, 20:56

clock-img

doris04

pencil-img

915

user posted image user posted image user posted image ja, ja si ga je že odneso ...ga je že posvojil in že spi na njemuser posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 20:57

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer! user posted image

Nočko vsem.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 21:04

clock-img

doris04

pencil-img

915

saraya...zjokala se bomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ki si bla prej s paketom...sem primerjala z  enimi hlačami in majco ki sta ji zdaj trenutno na knap....obup...veš kak malo boma ponosle, če je našauser posted image že tak vlka..pa take lepe so....jooooooooojjjjj...
v glavnem že vse perem...no mašinca
jutri ko posušim ji bom vseeno gor vlačla..tak da mama jutri modno revijouser posted image

mam pa že odjemalce naprej..tak da bojo drugi veseliuser posted image

clock-img

25.10.2009, 21:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

saraya...zjokala se bomuser posted image [image]

kaj vse cote?user posted image

clock-img

25.10.2009, 21:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image ja, ja si ga je že odneso ...ga je že posvojil in že spi na njemuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem