IZVIRNO SPOROČILO: poopek
gwendolen vidim da si ti tud iz zasavja, pr katermu ginekologu pa si, če vse tak štima??? jz sem iz zagorja, sem se preselila lani nazaj, dokler sem študirala sem živela v lj
. ko sem zanosila nisem hotla menat, pa slišala sem da ta mlinarič ni kej dober preveč, pa bolniške noče dat, vsaj take izkušnje ma moja prjatlca...
Moje izkušnje so ravno obratne. Jaz sem G menjala v 7. tednu nosečnosti in sem šla k njemu. Ker sem jo imela prej na GK v LJ, tudi zaradi študija, ampak nisem mogla priti do svoje G, ko sem takrat začela krvaveti. So me hoteli naročiti v 12. tednu nosečnosti in jim nisem mogla dotupiti, da haaaalooooo, krvaviiiiiim!!! In sem klicala k njemu in je sestra rekla, da sprejema, tako da sem zdaj tam. Je ful prijazen, strokoven in ima posluh za težave, bi pa rekla, da je vse odvisno od tega, kako pristopaš do njega. Ker se mi zdi, da ima ful izostren občutek za nianse v obnašanju.
Aja, pa še to, glede njega - moji sosedi je prvi postavil pravilno diagnozo po tem, ko je eno leto skakala od enega do drugega kao znanega in renomiranega ginekologa. Tako da, jaz mu zaupam, saj nimam kaj. Se pa vedno tudi sama pozanimam o zadevah in potem z njim predebatirava.
Mhm, sem pa tudi jaz že slišala, da so imele ženske probleme z njim. Jaz lahko rečem, da je bil tudi v obnašanju vedno korekten.
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly