Jutro!
Sem se z mojim zbudila, tako da zdaj že čajčkam, cunje so pa tudi že obešene
Včeraj sva kupila koš za plenice, ker bova mela povijalko pri nama v spalnici in nimava balkona. Spet mala znanost - sicer je vse od tommee tippee, ampak predno ugotoviš, kera kaseta gre v ker koš...
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Drugače pa je moja pikica že 2 dni ful mirna, res jo čutim samo tu in tam, pa še to ne pravih brc, ampak samo kako se malo premakne. Kaj bi me to moralo kaj skrbeti ali ima pač mogoče tak dan?
Ni hudega, punca je ratala malo velika za svoj bazenček

Dokler je čez cel dan prisotna vsaj 10x, ni nič za skrbet!
lejla ti kar zaspi ko te prime, tudi če je kdaj dopoldne ali zgodaj popoldne. Glavno, da si odpočiješ in da se telo regenerira, ura niti ni tako pomembna. Potem bolj popoldne se morda res zadrži, da boš lažje zaspala, samo prej pa ni treba. Zadnje čase tudi jaz zvečer težko zaspim. Se mi zdi da zato, ker imava TV zraven postelje in potem ko grem spat samo TV ugasnem, ni nobene očitne spremembe v stilu "zdaj je pa čas za spat", ker tako že kaki dve uri prej tam ležim v isti pozi, v spalni majčki. Tako da se moram res iztrošit oz. počakat, da sem res res zaspana, drugače ni nič. Zbujam se pa tako na 2h zaradi lulanja.
Enkica, jaz zdaj tudi že več kot mesec forsiram tole spanje na levem boku in ga mam že poln kufer. Ne vem, če bom še kdaj v življenju tako spala (razen ko bom noseča

). Pa mi zadnje čase tudi paše malo na desnega pa me potem ravno tako vest peče. Na hrbtu mi pa ni udobno, pa prav tako ni priporočljivo. Me že vse boli in žuli po levi strani... Drugače so pa meni jutranja druženja s fantom tudi super in se ustanem, če se le da. Potem malo pomalčkam z njim, kaj postorim in potem mrknem nazaj v miževo za kako urico

Samo danes sem se nekaj zelo razbudila, bomo videli.