Živjo punce!
Spet sem bolj slabo spala
Bom poskusila zdaj dopoldne kaj nadoknadit. Je pa škratek danes ful živahen
Prejle me je ruknil tako pod desna rebra, samo je ostala izboklinica za njim, verjetno podplatki
Pa sem ga narahlo odrinila, pa me je ruknil nazaj češ "ne mami, tuki bom mel noge pa pika"
Uf se že ful čuti, da je cel človeček notri.
IZVIRNO SPOROČILO: poopek
ojla! a je ktera gledala svet na kanalu A? jz sem čist šokirana zarad nove gripe!
ful sem v skrbeh...
Ma ta svet je grozen, vse je tako senzacionalistično... Jaz bi samo poudarila, da
vsako leto v Sloveniji za navadno gripo umre 200 - 1000 ljudi. Zdaj pa zvemo za vsakega posebej, ker je pač nov virus

Mah ne vem... Meni se res vse bolj zdi, da je to pač gripa kot gripa. Tudi ni bolj nalezljiva, bolnik v povprečju okuži 1 do 2 osebi. Si jo še vedno ne želim, da se razume, ampak mam verjetno približno tolikšnje šanse za zaplete, kot bi jih mela katerokoli leto.
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
A, če si samohranilka ima lahko oče vseeno porodniški dopust?
Na svetovalnici ŠOU mi je rekla, da so na CSD Šiška potrdili, da ja, ker je to njegova avtonomna pravica in ni vezana na zakonski oz. partnerski status. Samo mora pa vmes res skrbeti za otroka. Samo ne vem, kako potem to preverjajo in kaj sploh zanje pomeni dovolj skrbi za otroka
emica, se mi zdi da nas je kar par, ki curimo, ene bolj druge manj
alexi, pozdravljena
pajcevina, saj nič ne škodi, če se posvetuješ s svojim gin. Povej, kje delaš in da si zaskrbljena, ker kolegice v enaki situaciji ostajajo doma. Saj si tako ali tako že proti koncu, če kak teden ali dva prej zmanjkaš pa tudi nič hudega, bodo že preživeli. Saj ne rabijo v službi vedeti, zakaj greš na bolniško.
Nič, grem probat še malo zaspat...