sem nazaj!
baby je ok, je pa rekel g, da je zelo priden in umirjen malček in da se nimam česa bat. glede štetja gibov mi je rekel, da naj se za sedaj ne obremenjujem s tem in da naj bolj pogosto spremljam stanje z as. je rekel, da če je srček ok, da je ok. in srček dela super.
ja pa mali težek 1713g, nosim ga pa čisto pod rebri, je zgužvan tako, da zgleda kot en štrukelček. problem je ker mi zelo otežuje dihanje in sem cela uboga, trebuh je pa sploh cel čuden- oblika mislim.
ne vem... naročil me je sicer da pridem nazaj 15.12, da bova naredila zunanji obrat, čeprav on pravi, da je težko verjetno, da bo uspešen...
stvar je pa v temu, da se selim naslednjo sredo nazaj domov in imam že 10.12 pregled pri novi g, tega mu pa nisem povedala, ker sem zvedla malo prej. ma nič hudega, ga bom poklicala in povedala, stvari pa bom potem urejala pri novi g, tako da mislim, da ne bo večjih zapletov.
če bo treba na cr, bo pač treba, po eni strani mi je boljše, ker tako vsaj po porodu ne bom rabila na predvideno operacijo ki me čaka.
kaj drugače mislite ali katera ve, da se lahko zmeniš oz vstrajaš, da imaš cr, al tega ne odobravajo več?
marijaa, ja, sem terapevt, v zadnjih dveh letih sem se bolj osredotočila na anticelulitne nege in na preoblikovanje telesa, tako, da mi ni tuje. sem pa prav presenečena in navdušena, da so ti tam kamor si klicala limfno odsvetovali, ker normalno ravno to masažo priporočajo, kar pa ni prav. upam, da se to dogaja pogosteje, ker sama imam žal slabe izkušnje s tem. nekateri terapevti niti niso za limfno pravilno šolani in določenih stvari ne vedo.
tole za dekompresijo si se tudi prav odločila, ti pa vseeno priporočam refleksno masažo stopal, vsaj 30 minut, ti bo ogromno pomagala, verjemi mi, pasalo ti bo pa tudi, v to ni dvoma. ne rabiš se pa nič bat, da to dvoje ne bi bilo preveč (kombinacija dekompresije in refleksne masaže).
z limfno masažo lahko vsekakor začneš po porodu, ne takoj, ker lahko vpliva na proizvajanje mleka. na enem od forumov tukaj na rr sem prebrala, da so pisale ženske, da se potem ta odvečna limfa izloča preko mleka. TO NI RES, res je samo to, da ga zavira in lahko ostaneš brez. sama boš najbolje vedela kdaj bi bila lahko pripravljena za te masaže- odvisno pa bo vsekakor tudi od časa ki ga boš imela.
upam, da so te info prav prišle še kateri drugi od vas.