Živjo čveke!
Čestitam vsem za dobro opravljene preglede
Kika, tvoj buši je pa čist neverjeten
Ful lep in velik
Ikea - ful hvala za info glede pregleda zalog! Sploh nisem vedela, da ta opcija obstaja
Pa še super mi je, da zraven piše Fach pa Regal, ker mi je zmeraj smotano te cifre lovit gor po razstavnem prostoru. Res fino
IZVIRNO SPOROČILO: Anna86
Mene pa zanima,če si boste kupovale bunde/plašče?Po mojem je brez veze za 2 meseca ampak kaj boste oblekle čez?
Uf jaz imam tudi te dileme... Pa včeraj so na vremenu rekli, da bo naslednji torek čez dan samo 9 stopinj, tako da sem se kar malo zamislila, kako bom... Zaenkrat sem si kupila en tak volnen pončo, je kar topel, do 10 stopinj bo dovolj. Je pa po trgovinah letos veliko pončotov, raznih volnenih jopic in podobnih oblačil, ki so tudi za

čisto ok. Za silo mam pa zaenkrat en malo večji flis, ki ga že zapnem čez bušita, samo ni čisto nič lep. Bundice in plašči za

so pa verjetno precej dragi, a ne?
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka
ojla! jaz pa ne vem kaj naj naredim, vsaki večer me tako boli želodec da bom znorela, kar koli pojem me boli
Mogoče bi pomagal donat? a te od kisline al te samo tišči? Pa mogoče če ne bi več jedla par ur predno se uležeš?
bolečine - jaz sem si začela ponoči med noge dajati povšter in me križ precej manj boli. Pa tudi spim bolše, tako da mi je prav fajn. S kolki nimam težav, sem pa opazila, da če veliko hodim ali če malo potečem čutim potem tako zoprno napetost v spodnjem delu trebuha. Me že malo skrbi, da ne bi bilo kaj narobe. Tako da se več ne premikam hitro naokoli ampak lepo počasi, kaj čmo
Ja počasi tudi jaz začenjam dojemati oz. čutiti, da se zadeva stopnjuje in da vstopam v zadnji del nosečnosti. Včasih se počutim že prav betežno, kaj šele bo decembra, ko bom kot en mrož....

Drugače pa tudi jaz močno upam, da bo sneg čim kasneje oz. mogoče celo, da ga letos spet ne bo. Sicer ga mam ful rada in so mi dnevi, ko lepo sneži med najljubšimi v letu, ampak letos mi pa nekako ni do tega... Bi raje bolj suho zimo. Bomo videli, a ne?

Komaj že čakam!!!!