Dober večer!
Samo na hitro se oglasim, potem pa spat. Včeraj sva bila z lubijem v Avstriji in sva nakupila res ogromno stvari
potem ko sva prišla nazaj, pa sva v Lesnini naročila še kuhinjo, ki jo dobiva v roku 37 dni
ampak ko sva na koncu ugotovila, koliko sva včeraj porabila denarja, me je kar zvilo v trebuhu, pa še nisva nakupila čisto vsega kar potrebujeva
groza, kako gre denar...
Danes pa smo cel dan delali pri nama, montirali so že vhodna vrata, jutri pa mislim, da bo predvhod že tudi zaprt z gips ploščami
Sva pa se z lubijem odločila, da bova tudi midva naročila paketek, ki ga podari država (najprej sva nameravala vzet denar), ker bova izbrala stvari, ki nama še manjkajo, da ne bova več letala po trgovinah.
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka
....ker smo že tam doli.....se katera še pridno ureja? vidite še kaj, dosežete še kaj ?
Jaz to še vedno počnem, zaenkrat mi še kar dobro uspeva in imam tudi namen se trudi dokler bo le šlo (ker se potem veliko bolje počutim). Sicer je res, da porabim nekaj več časa, da stvari uredim, ampak se pa splača
Jaz sem si pediatrinjo za našo

že izbrala in se tam tudi že dogovorila, ker imajo drugače ful gužvo in mi je sestra rekla, da naj pokličem nekje 14 dni po porodu, da se zmenimo za prvi pregled.
Jaz sem nekaj časa nazaj omenjala, da imam težave z dioprtijo in sem bila pri okulistki in mi je zmerila dioptrijo in se mi je povečala, ampak je zdaj problem v tem, da na desno oko še vedno ne vidim jasno in čisto

tako, da ne vem kaj bi naj bilo temu krivo...
Tako, na hitro mi je uspelo, da sem vas prebrala za 2 dni nazaj, zdaj pa šibam spat, ker še komaj gledam.
Lahko noč vsem in čim manj naporen vikend!