IZVIRNO SPOROČILO: lenika83
Moj bi sicer malo brez problema sam porihtal in uspaval,ampak se mala ne da Brez zize se zvečer ne da zaspati, ker noče flaške in zaradi tega pač tudi ob takšnem času nikamor ne morem. Se pač organiziram tako da sem okrog 20.30 vedno doma.
Ja sej ravno to pravim - uspavanje! Prejšnji teden smo šli proslavljat rojstvo enega fantka in sem jo prvič pustila zvečer tašči in tastu. Pa sem jo že skopala, podojila in dala v posteljico - samo še ni spala. Ja ni šans! Cel večer so se matrali, vmes je zaspala za 15min, pol pa nič do polnoči, dokler jo niso spokali v vozička in vozli po dnevni sobi... A poklicali pa niso jst pa tudi ne, ker sem si govorila, da če bo kaj narobe, se bojo že javli, hm... Sem jo pa že parkrat pustila njej in razen 1x ni blo nobenega problema, tudi z uspavanjem... samo nikoli ni blo zvečer.
Ja mojemu pa jo tudi večinoma pustim, ko je mala dobre volje, da se imata lepo in se zabavata...
malaMravljica - a ti se se v Slo pripeljala sama s tamalim? Sem en dan prav razmišljala, če si napisala da gre tudi mož zraven al ne - to pa je moral bit podvig, a? No sej meni Maruša tudi lepo spi v avtu, samo to je max 1,5h od Lj do morja. Pa me je vedno strah da tokrat pa ne bo šlo... zaenkrat je!
Moja koka se je do malo prej zbujala na 15 min... sem mislila, da vas ne bom uspela prebrat No zdej ji je očitno ratalo zaspat. Aja, sem jo pa danes kopala v čebričku, sposodla od svakinje. Je katera že probala? Ji je blo kar všeč, čeprav je v banji več prostora in lahko lepo brca in čofota. Najbrž ej pa to fajn rešitev za na dopust.
Aja, katera me je svarila pred mrazom?

Ja, se kar lepo zavijeva v tem vetru, ma na mraz smo itak navajeni od te dooolge zime. Sicer pa danes ni blo tako grozno.