IZVIRNO SPOROČILO: tea85
mene pa zanima s čim mažete otrokce po obrazu, moja ima taki liček rdeč...vem da ste že 100x napisale ampak jaz sem pozabla..pa ful ma suho kožo na obrazku.
Moji se je pojavila suha koža še po hrbtu, po ličku sva jo pa že skoraj odpravile. Uporabljam pa kremo nivea baby soft creme, to je menda najbolj navadna niveina otroška krema, namenjena pa je mazanju po telesu in obrazu. Včeraj zvečer sem ji namazala še po glavici, ker ima tudi tam precej suho kožo, ampak niso pa temenci, in je danes že boljše, edino laske ima zdaj trde kot da bi bili z gelom namazani

Do zdaj sva pa uporabljale mandljevo olje in se je izkazalo za navadno sr....
Imamo pa od četrtka tudi mi probleme s krčki, pa jih do zdaj nismo imeli nič. Ampak trajajo pa kar cel dan, edina sreča je, da ponoči spimo in upam da tako tudi ostane. No, saj čez dan ko ji uspe zaspati tudi potem kar lepo spi, mogoče malo jamra v spanju. Največji problem je pri hranjenju, tako da malo dalj časa traja da se uspemo nahraniti. upam da čimprej mine, ker je res grozno gledat kako se matra. Aja, pa koroške kapljice ne pomagajo absolutno NIČ. Edino 5 minut se pomiri, ko se oblizuje, ker so ji dobre
Jaz sem se pa odločila, da je pa res zadnji čas, da se lotim božične peke. Vsako leto sem nekje ob takšnem času imela pečenih najmanj 10 vrst piškotkov, letos pa nič

Ravno zdaj razmišljam da bi šla na hitro janeževe palčke pečt, ker ni tako dosti dela. Ali pa tudi ne... Ravno slišim neke zvoke iz spalnice
muca*maca Joj groza. Jaz sploh ne vem kako bi reagirala v takem primeru. Včasih se je malo bolj slina zaleti in postanem čisto panična zraven in kar ne vem kaj naj naredim
pravoda midve tudi nisva skoraj nič hodile ven zadnje dni. Mislim da sva bili v 2 tednih samo enkrat na sprehodu. Ko je bilo še lepo vreme je bila prehlajena in nisem upala ven, potem se je pa začelo mrzlo in vetrovno. Pa mene niti ne skrbi, da bi jo zeblo po telesu, ker je vedno ful zavite, ampak me bolj skrbi hladen zrak. saj zavijem voziček z dekico, ampak vseeno pride ziher kje zrak zraven. Drugače pa je meni še ok za iti ven do nekje -5, ampak samo če je brez vetra. Pri večjem mrazu še mene preveč zebe, da bi ven hodila. Sicer je pa zdaj nekaj dni napovedano bolj toplo, upam le da ne bo vetra.