IZVIRNO SPOROČILO: LINDI
Tea tudi mene zanima,kakšna bo reakcija tvojega...moj v nosećnosti sploh ni hotel bušija božati,zdaj je pa tak kot kakšen otrok,ko Timeja vidi ves čas bi ga ljubčkal objemal...mogoče pa bo kaka sprememba na boljše
bom sporočila kako je reagiral na malo in na sploh kako bo in če je sploh smisel še vstrajat.
ene skrbite ker se vam redijo v dolžino pa nil kaj...ma pri nas pa je tako da mala raste kot goba, posledično je pa v širino ni nevem kaj, sploh ni nič debela

ko sma bile na posvetovalnici za 1 mesec, je prišla tud ena z 1 mes.staro punčko pa je bla tak mala, moja pa za 2 meseca ne za 1 mes.

, če vsi rečejo kak je velika in kr nemrejo vrjet da bo zdaj komaj 2 meseca stara. veliko ji je že prav 62, jaz kr ne morem vrjet...sem ji že začela kupovat 68.
saj, jaz sem pa danes komaj šla po nakupih za darila in seveda največ spet zapravla za našo

...če pa so tako lepe stvari pa še znižane, kako se naj uprem

a ma oblačil tlko da ne evm kdaj jih bo ponosila, no saj zato kopujem večje št.

mojemu sem pa kupila pulover, ker itak niam ideje za kaj drugega, pa to vem da glih nekaj tega nima, pa sestri majčko, ker sma se tak zmenle, staršem pa sem tako že dala knjigico z slikicami od naše princeske
jaaa...seveda, jaz sem že včeraj pisala kak naša lepo že spi, ampak morem še enkrat

jaz sem tako vesela

sicer sem misla da bo včerajšnjo noč se zbudla ker sem jo dala že ob 21 spat, no recimo da je szaspala pol 22, ker pač me tira sep pa tja ko ji duda ven pade, me malo jezi

...ampak je kljub temu vlekla vse do 4 zjutraj

res da podnevi ne spi nekaj dosti, po 20 min pa take, no navadi ima zaspat ob 18 uri, kar pa meni nič ne odgovarja, ker je pol problem ob ob 21 uri zaspat. v glavnem, ful sem vesela da se lahko ponoči naspim in da tako ostane, kajti učitno je dobla občutek kdaj je noč in kdaj treba ajat

aja, spima pa vse do pol 10 al 10 zjutraj

prava zaspanka kot jaz