Crystall...tud jest že dooolg ne uporabljam nč agresivnega za tuširat, sem kr zadovoljna z baby tuš gelom, sicer pravjo da je mal preveč blag , ker nosečnce rabmo okol 7Ph vrednost, se pravi bolj kislo, ravno zarad občutljivosti, baby ma 5,5Ph, pa je men odgovarjal že pred nosečnostjo...še G mi je že zdavnej rekla, da se je primerno čimmanj žajfat po telesu, sam mal tko da razkuž, drgač pa voda ja...sam mislm, da boš kmal rešena teh težav, saj so le nosečniške...
...Karmen...še sm tuki, hvala k mislš name, tud jest vsak dan pomislm nate in na ostale k nas porod še čaka...še sanja se mi o vas že nekj dni he, he...drugač mam pa tud jest ju3 pregled v P, mam amnio in upam, da se je že kj premaknil naprej, ker sem vsak dan bl slabe volje, sam se držim vajinga optimizma Karmen in mucamaca, tko da se ne pustim zamotit...čeprav mi morala včasih zlooo pade, se pa tud vrne
a veste kaj sm prebrala nekje glede morske hrane? da če jo nosečnica uživa cca 3x na teden, je veliko manj nagnjena k prododni in poporodni depresiji, kot tiste ki jo ne uživajo...si predstavljate kaj sm dons pol jedla? ja itak...vzela sm največjo konzervo tune k jo mam doma, jo zmešala s svežo zelenjavo, narezala polnozrnat kruh in je bil zajtrk he, he...mmm