writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

20.10.2009, 09:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

katmat kar pršut user posted image

Jaz bi pa mogla kaj cunj pospravit pa se mi prav nič ne da...popoldne se gremo pa potepat tako da spet ne bo nič user posted image

clock-img

20.10.2009, 09:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

No a se pol jutri dobimo v Postojni???

clock-img

20.10.2009, 09:38

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

No a se pol jutri dobimo v Postojni???

ZAradi mene komot. Jst bom lahko mal čez 10 tam, prej najbrž ne.

clock-img

20.10.2009, 09:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

flaska, sej bo kmalu user posted image Če boš rabila pomoč pa kaj povej user posted image

Kaj se mu pa tako mudi?! user posted image

tu bi rad uredil za oddajanje. Pa je treba mal predelat. In ga vsak dan sproti zanima kdaj gremo, predelovat je že začel... Vidi pa samo denar, čimprej najemnike not in služituser posted image

clock-img

20.10.2009, 09:43

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

flaska,lake,majana,olive,zoja10,leela...jutri pridete?

clock-img

20.10.2009, 09:49

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

joj dudi...sem naredila en tak svetovn namaz in gre fantasticno z prsutom...res...tak zeliscni z cesnom

clock-img

20.10.2009, 09:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj dudi...sem naredila en tak svetovn namaz in gre fantasticno z prsutom...res...tak zeliscni z cesnom

user posted image ...nehi

jaz mam milko toffee ganznussuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 09:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

NE MORM SE VEC ZADRZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PERŠUTO HIR AJ KAM!!!!!!!!!

clock-img

20.10.2009, 09:53

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

vidiš, tega pa jst enostavno ne razumem, kako se lahko starši tako mačehovsko obnašajo do sojih otrok. In ponavadi je tako, da več ko imajo denarja, bolj so mačehovski. K sreči imam jst s svojimi starši večjo srečo in dejansko razumejo, da jim stiskanje denarja zase ne bo prineslo nobenega zadovoljstva. Res, da so ga z vzgojo sicer malo biksali, a se zdaj toliko bolje razumemo. Tudi pomagajo nam po svojih najboljših močeh, kakor se le da. Nažalost pa ne morem enako reči za (bodočo) taščo, ki se do lastnih otrok obnaša kot da nima prebite pare, čeprav je resnica precej drugačna. No, zato pa tudi težko dobi kak objem, kaj šele poljub...ampak očitno ji paše takouser posted image Jst sicer nimam težav z njo, a kaj posebi toplega odnosa tudi ne, bolj po principu živjo živjo user posted image  

clock-img

20.10.2009, 09:56

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Dudi, jaz ne, imamo posvetovalnico jutri. 

clock-img

20.10.2009, 09:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

NE MORM SE VEC ZADRZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PERŠUTO HIR AJ KAM!!!!!!!!!

daj ga user posted image

clock-img

20.10.2009, 09:57

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

POPOLDNE SPECEM PA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PPPIIICCCCOOOO

clock-img

20.10.2009, 09:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Dudi, jaz ne, imamo posvetovalnico jutri. 

oooo,pa nikol nam ne bo uspel se dobit v večjem številu user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ko se Maj zbudi greva pa v logatec v trgovino pa mogoče tud pr nas popoldne pade pica user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:03

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jaz pa danes ne bom nič kuhala, k se mi ne da sam zase. Sam ponavadi je to še slabš, ker pol se pa nikol do sitega ne najem in skoz v hladilnik hodim neki flikat, na koncu pa še več pojem, kot če bi si normalno kosilo skuhala.

clock-img

20.10.2009, 10:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tanja sej to je pa čist res no,če se enkrat orng ne naješ na koncu še več poješ kot bi drugače,pa to ne kaj zdravega...to so čokolade in prigrizki user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:08

clock-img

Anonimen

jz bom pa danes naredila makarone s tuno, njamiuser posted image

clock-img

20.10.2009, 10:09

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

daj ga user posted image

mu ni bilo pomoci....obstaja z namenom....da me zadovolji...pa se za na pico sem ga mal prihranila

clock-img

20.10.2009, 10:10

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Jutro!
Sploh ne bom več o spanju, ker če je Jakob priden, pa Iza ne spiuser posted image  Kot, da bi se zmenila.
Kdaj pade naslednje srečanje?
Midva se bova zdajle počasi na sprehod odpravla, je tak lep sonček.

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz pa danes ne bom nič kuhala, k se mi ne da sam zase. Sam ponavadi je to še slabš, ker pol se pa nikol do sitega ne najem in skoz v hladilnik hodim neki flikat, na koncu pa še več pojem, kot če bi si normalno kosilo skuhala.

to maš pa čist prov, tako da sem jaz zdej začela jest obroke ki so bolj hranljivi, in pol nimam unih umsenih obrokov, ki samo redijouser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se ti pa res pozna....ajmo...hujsatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:13

clock-img

Anonimen

jz sem pa zdele pospravlala mal svojo nočno omarco, in kaj sem našla LIRE in FURINTE, madonca bom še mal pospravlala mogoče pa najdem še dinarje al pa miljon evrovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:13

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz bom pa danes naredila makarone s tuno, njamiuser posted image

No, to bi se mi pa Dalo sam zase nardit. Ampak nimam pelatov, pa se mi ne lub do štacune.

tanja sej to je pa čist res no,če se enkrat orng ne naješ na koncu še več poješ kot bi drugače,pa to ne kaj zdravega...to so čokolade in prigrizki user posted image user posted image

Ja, točno tako je.Same packarije pol bašemo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se ti pa res pozna....ajmo...hujsatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čutim malo sarkazma v tvojih besedah....user posted image user posted image user posted image
Lahko me pa ti na pico povabiš?user posted image Prinesem pivo....

clock-img

20.10.2009, 10:19

clock-img

Anonimen

ej tanja jz naredim brez pelatov, sam makarone skuham, jih odcedim, v posodo dam malo olja, stresem tuno in dam malo zdrobljenega česna, malo prepražim, stresem čez makarone in premešam in uala, njami makaroni s tuno so tuki, uni s pelati so bi škifo

clock-img

20.10.2009, 10:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Čutim malo sarkazma v tvojih besedah....user posted image user posted image user posted image
Lahko me pa ti na pico povabiš?user posted image Prinesem pivo....

ni treba ga mam doma!!!!!!!ti pa kr ulet!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem