writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 5. del

clock-img

20.10.2009, 10:21

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ej tanja jz naredim brez pelatov, sam makarone skuham, jih odcedim, v posodo dam malo olja, stresem tuno in dam malo zdrobljenega česna, malo prepražim, stresem čez makarone in premešam in uala, njami makaroni s tuno so tuki, uni s pelati so bi škifo

Ne, to mi pa ni dobro. Morjo bit pelati in Tamar sir notri.

clock-img

20.10.2009, 10:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ej tanja jz naredim brez pelatov, sam makarone skuham, jih odcedim, v posodo dam malo olja, stresem tuno in dam malo zdrobljenega česna, malo prepražim, stresem čez makarone in premešam in uala, njami makaroni s tuno so tuki, uni s pelati so bi škifo

Ne, to mi pa ni dobro. Morjo bit pelati in Tamar sir notri.

kakšen sir, tamar, ah jz dam navadengauser posted image sovražim komplicerat, vse naredim enostavno, tako da sem čim manj za štedilnikomuser posted image

madonca pa sem res našla jugoslovanske dinarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image bom zdej še mal počakala mogoče so še everčki kjeuser posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tanja tud jaz te povabm na pico popoldne,pa ne rabiš nč nosit,mam bandidosa user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest ne dam nc sira not...sam pelate pa konzervo tune in to je to

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

cveka, dej rajši marke najdi, če jih zamenjš maš vsaj kej od tega user posted image  user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:30

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

flaska mam zgled zate....evo...da bos znala
user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

flaska mam zgled zate....evo...da bos znala
user posted image

oooo šit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...evo lekcijo

clock-img

20.10.2009, 10:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tanja tud jaz te povabm na pico popoldne,pa ne rabiš nč nosit,mam bandidosa user posted image

pr men je union pa lasko...

clock-img

20.10.2009, 10:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

cveka, dej rajši marke najdi, če jih zamenjš maš vsaj kej od tega user posted image  user posted image

ah marke sm jih pa lani prodala enem zbiratelju v nemčijo, tak da jih ni več, zdej bom pa tud to dvoje dala enmu zbiratelju k jez tega ne rabmuser posted image

clock-img

20.10.2009, 10:33

clock-img

Anonimen

jz nimam pa nič samo sokuser posted image

clock-img

20.10.2009, 10:36

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jz nimam pa nič samo sokuser posted image

sej lahko tud ti prides

clock-img

20.10.2009, 10:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tud te dva se pr men najdeta,pa še panache user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:37

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Tamar sir, jst tko rečem k je bil od Lj. mlekarn.un sirni namaz. Sej kupim pa Dukatovega.Grem popoldan k mami na trojko. Notranjke, zihr veste kaj je to?

clock-img

20.10.2009, 10:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ma j.bes PO gremo v route!!!!!!!!!!!

clock-img

20.10.2009, 10:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ej tko pišemo da zgleda kot da smo pijanci tlele pr nas user posted image user posted image user posted image ... kupimo to na ne vem kok mesecev za obiske,sama pa kr tko ne pijeva da ne bo kdo mislu da si kr sama odpirava in pijevauser posted image ... Ko so obiski si tud moj odpre drugače sam pa nikoli!

clock-img

20.10.2009, 10:39

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

aleluja!!!...sej ne vem zakaj te še ni tuki...sej veš kje sem!!!

clock-img

20.10.2009, 10:39

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Tamar sir, jst tko rečem k je bil od Lj. mlekarn.un sirni namaz. Sej kupim pa Dukatovega.Grem popoldan k mami na trojko. Notranjke, zihr veste kaj je to?

šnopc,pir pa karte??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.10.2009 10:41:50 >

clock-img

20.10.2009, 10:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mal naprej pa desno skor do vrha a ne??

clock-img

20.10.2009, 10:41

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mal naprej pa desno skor do vrha a ne??

user posted image ...aha... user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 10:41

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Ojla babuše...

Imamo pestro, pa mi zmanjkuje časa... Ko sem pa frej, moram pa kmetijo rihtatuser posted image

Hitro poročilo - imeli 3. cepljenje. Luka ga ni ok prenesel, je bil tečka, malo vročičen, pa oteklino ima še danes na nogici. Volje še kar ni taprave... zdej je v posteljci in mi dopoveduje, da mu ni za ležat in da naj ga dvignem... in to takoj... user posted image

Še za statistiko :
Naše mere - 69 cm (nič nismo zrastli), 9.900g (Ledenko in Maksa pa le vodimo user posted image )

Imamo 1. zobek ... 8.10 - spodnja enkica...

Naslednji pregled - 25.1.2010

clock-img

20.10.2009, 10:43

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ojla babuše...

Imamo pestro, pa mi zmanjkuje časa... Ko sem pa frej, moram pa kmetijo rihtatuser posted image

Hitro poročilo - imeli 3. cepljenje. Luka ga ni ok prenesel, je bil tečka, malo vročičen, pa oteklino ima še danes na nogici. Volje še kar ni taprave... zdej je v posteljci in mi dopoveduje, da mu ni za ležat in da naj ga dvignem... in to takoj... user posted image

Še za statistiko :
Naše mere - 69 cm (nič nismo zrastli), 9.900g (Ledenko in Maksa pa le vodimo user posted image )

a si mu dala kej alkohola na nogico??
bravo za zobek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.10.2009 10:44:16 >

clock-img

20.10.2009, 10:43

clock-img

Anonimen

šnopc,pir pa karte??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tale je pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image

nč grem dat makarone kuhatuser posted image

clock-img

20.10.2009, 10:47

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

petrazg spodnja leva ali desna enkica??

clock-img

20.10.2009, 10:49

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Ojla babuše...

Še za statistiko :

bravo za zobek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pediatrinja rekla, da se ne daje alkohola na nogo. Raje fiziološko. Ponavadi, če se jim prej kaj kuha po cepljenju ven udar. Pri nas je bilo isto.

Danes je Filip dočakal svojo prvo kašico-5 žličk. Zdaj pa noče mleka popit, da bi šla ven.

Jutri v PO malo po 10h ok?

Še zoji ZS napišem.

clock-img

20.10.2009, 10:49

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Ojla babuše...

Še za statistiko :

Jst tud dam Hani zmerej takoj alkoholni obkladek, pa zvečer pred spanjem svečko.Pe se lepo naspi, pa še boli je ne. Sem ji pa zanč dala en obkladek iz doamčega šnopsa- sem ga po 5 minutah stran vzela, k je tok smrdel, da sem se bala, da bi bla od hlapov pijanauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem