writing-img

RE: Dolenjke, 2. del

clock-img

03.03.2010, 12:06

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ja čedalje več je tega , mi zdaj temu fantku kar počasi vse dajemo , pa očitno bo lahko počasi , začel vse jest user posted image user posted image user posted image

Superuser posted image , upam da bo tudi pri našem tako.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

03.03.2010, 12:07

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ja jaz tudi upam , da je samo obdobje , a pa so ti razložili zakaj je alergik , kaj naj bi blo vzrok tega ???

Life is to short for the wrong decision

clock-img

03.03.2010, 12:11

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Ne, to niso pa nič rekel. Nimamo pa tut nobenih alergij v družini (ne v širši ne v ožji), tako da dedno pomojem zihr ni.
Kakor sem dojela se mora najprej tole stanje umirit (srbečica, izpuščaji), potem bodo pa naprej raziskoval.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

03.03.2010, 12:13

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ja tako nekako gre to ja , ja nič želim da čimprej mine tale neprijetna srbečica in da se pošlihta tako kot je prav

clock-img

03.03.2010, 12:13

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Pa še izjava pediatrinje včeraj: ˝A fantek je alergik? Ja zdej ga je treba pa mal bul porajtat.˝user posted image
Ej se mi je pritisk dvignu na maksimum.user posted image user posted image

Verjamem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žal se je podobno pojavilo prijateljici, ki hodi k isti P, ko je bila mala še user posted image ma da te tete P nič ne izuči user posted image user posted image user posted image no pa držimo pesti, da bo to šlo mimo in da ne bo alergik za zmeraj in da se naspite, vama nič ne privoščim. važno, da ste pogruntal vzrok težav, na čudne izjave P se pa kar navadi oz. se ji ne pusti, zakaj je pa ona tam potem?user posted image user posted image

Držte se...

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

03.03.2010, 12:14

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Hvala čebelica, tudi mi upamo samo na najboljše.

clock-img

03.03.2010, 12:23

clock-img

majch

pencil-img

1422

cukr, samo, da ste končno pogruntali, kaj je. Je pa tako kot je čebelca rekla...je možno, da bo čisto minila reakcija na jajčka, ko bo malo zrasel. Isto je bilo pri mojem nečaku, no samo on je imel res mini alergijo, ne tako hudo. Držim pesti.

Zapravljivke, lejte, kaj sem našla: Boohoo

I'm back and I'm bad.

clock-img

03.03.2010, 12:28

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: majch

Zapravljivke, lejte, kaj sem našla: Boohoo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

že tko se ne morem upret pol pa še tole eeeeeeeeeee

clock-img

03.03.2010, 12:30

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

TELE BI

clock-img

03.03.2010, 12:32

clock-img

Anonimen

TELE BI

hudiiiiiiiiiiiiii

clock-img

03.03.2010, 12:33

clock-img

majch

pencil-img

1422

hudiuser posted image , ampak cene so pa ful normalne, al se samo meni zdi?

I'm back and I'm bad.

clock-img

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

PA TOLE TAŠKO BI

clock-img

clock-img

Anonimen

čebeli - en kveščn zate - jaz sm 14.4. naročena k plastiku na poseg, zdej sm pa zvedla, da mam isti dan seminar za moderatorja za NPZ. Na koga se morm zdej obrnit, ker nimam še napotnice, ampak samo datum in uro na listku napisano?

clock-img

clock-img

majch

pencil-img

1422

jaz bi pa tole

I'm back and I'm bad.

clock-img

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

cena je džabe i love you majch user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2010, 12:34

clock-img

majch

pencil-img

1422

tole

I'm back and I'm bad.

clock-img

03.03.2010, 12:35

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: nya

čebeli - en kveščn zate - jaz sm 14.4. naročena k plastiku na poseg, zdej sm pa zvedla, da mam isti dan seminar za moderatorja za NPZ. Na koga se morm zdej obrnit, ker nimam še napotnice, ampak samo datum in uro na listku napisano?

kje si naročena pri keremu , in kdo ti je na listek napisal datum in uro in zakaj nimaš še napotnice ???

clock-img

03.03.2010, 12:36

clock-img

Anonimen

tole

fuuuuuuuul dobra

clock-img

03.03.2010, 12:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

kje si naročena pri keremu , in kdo ti je na listek napisal datum in uro in zakaj nimaš še napotnice ???

ko sm bla na rtg, me je Višnjar naročil - pa so mi rekli, naj prinesem napottnico na poseg

clock-img

03.03.2010, 12:37

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

tole

noro dobraaaaaaa ( sam ti svetujem , če jo naročiš si najdi še en pas za zraven , če ne bo tako, kot da si spet noseča , to je samo pomoč nič ne kretiziram . 

clock-img

03.03.2010, 12:38

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

po napotnico moraš iti k svoji osebni zdravnici , če ti je višnjar tako napisal , brez napotnice nebo nič

clock-img

03.03.2010, 12:39

clock-img

Anonimen

tole je pa men

clock-img

03.03.2010, 12:40

clock-img

Anonimen

po napotnico moraš iti k svoji osebni zdravnici , če ti je višnjar tako napisal , brez napotnice nebo nič

vem, vem - sam grem glih dans, pa ji bom še za to rekla - sam zdej ne vem, koga morm sploh poklicat, da mi prestavjo, ker seminar morm nujno nardit, prestavit se ga pa ne da

clock-img

03.03.2010, 12:41

clock-img

Anonimen

in tole

clock-img

03.03.2010, 12:42

clock-img

majch

pencil-img

1422

tole

noro dobraaaaaaa ( sam ti svetujem , če jo naročiš si najdi še en pas za zraven , če ne bo tako, kot da si spet noseča , to je samo pomoč nič ne kretiziram . 

heheuser posted image ja bi blo pametno to nardit...sam itak ne mislim naročat, sam očke pasem

I'm back and I'm bad.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem