writing-img

RE: Dolenjke, 2. del

clock-img

03.03.2010, 12:43

clock-img

Anonimen

in tole

clock-img

03.03.2010, 12:44

clock-img

Anonimen

al pa TALE

clock-img

03.03.2010, 12:44

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

to ti mora pa osebna zdravnica povedat , ko ti bo napotnico pisla , če ti pa ona nebo vedla povedat , ti morajo pa na plastiki na okenčku , ko boš dala napotnico, pa povej da bi rada prestavila, pa ti bo datum zamenala , ko bo pač plastik fraj , tisti k keremu te bojo pač dali .

Life is to short for the wrong decision

clock-img

03.03.2010, 12:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

to ti mora pa osebna zdravnica povedat , ko ti bo napotnico pisla , če ti pa ona nebo vedla povedat , ti morajo pa na plastiki na okenčku , ko boš dala napotnico, pa povej da bi rada prestavila, pa ti bo datum zamenala , ko bo pač plastik fraj , tisti k keremu te bojo pač dali .

aha - torej me bodo dali pol kr k nekomu?

clock-img

03.03.2010, 12:49

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ja tako je , če nimaš napotnice in nič na listku ne piše razen ure in datuma , te bodo dali pač enmu plastiku , lahko tudi da boš k teji pršla . odvisno , kaj imaš to eno zadevo , kaka je gužva , kdo dela tisti čas , ko tebi ustreza in bla bla bla

clock-img

03.03.2010, 12:50

clock-img

Anonimen

ja tako je , če nimaš napotnice in nič na listku ne piše razen ure in datuma , te bodo dali pač enmu plastiku , lahko tudi da boš k teji pršla . odvisno , kaj imaš to eno zadevo , kaka je gužva , kdo dela tisti čas , ko tebi ustreza in bla bla bla

razumem - in zdej salutiram user posted image

clock-img

03.03.2010, 12:52

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea in naslednji mesec naročimo tukej ????

TOLE

clock-img

03.03.2010, 12:58

clock-img

rea27

pencil-img

1776

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TOLE

khm...khm...am..am...user posted image user posted image user posted image

rea27

clock-img

03.03.2010, 13:03

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

TOLE

khm...khm...am..am...user posted image user posted image user posted image

user posted image rea nič se jezit , lej sej sem čisto nedovžna

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 3.3.2010 13:17:54 >

clock-img

03.03.2010, 13:09

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Dannnnnnnuser posted image

Si bom mogla mamca spet cajt vzet, pa prebrat za nazaj, da nom na tekočemuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mam enega bolnika doma, sem Nejčku zgleda "podarila" prehladuser posted image .
Tak, da se že od včer popoldan sam crkljavauser posted image
Pozdravčekuser posted image

clock-img

03.03.2010, 13:26

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

evo materjal nabavlen, biba spi, dragi je šel na šiht, jst se morm spravt pa pospravlat user posted image

oooo hude cunje user posted image user posted image user posted image user posted image

cukr user posted image user posted image user posted image user posted image in en košuser posted image user posted image user posted image user posted image da bo alergija čimprej izvenela

alex
  user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravte

clock-img

03.03.2010, 13:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.03.2010, 16:04

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

rea ne bit huda name , majch je vrgla user posted image  jaz sem pa tkoj mogla oglodat user posted image user posted image

clock-img

03.03.2010, 16:10

clock-img

majch

pencil-img

1422

blame it on the neighbour's doguser posted image ...jaz hočem samo pomagat

I'm back and I'm bad.

clock-img

03.03.2010, 16:13

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

user posted image

clock-img

03.03.2010, 16:23

clock-img

rea27

pencil-img

1776

hehehhe, kako ste dobre...ej..tvoj proračun pa zdrži čebeli...najprej pr vs, pol pri nextu, pol boohoo, pa še london?!?! Madona me neseš..hehe, bom mogla svojga bogatega moža menjat hehhehehehe

rea27

clock-img

03.03.2010, 16:59

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

hehehhe, kako ste dobre...ej..tvoj proračun pa zdrži čebeli...najprej pr vs, pol pri nextu, pol boohoo, pa še london?!?! Madona me neseš..hehe, bom mogla svojga bogatega moža menjat hehhehehehe

aja sem pozabila omenit , da grem še z mojo drago nosečko kolegico , se še odločamo med :

SARAJEVO
BUDIMPEŠTA
GRADOVI JUŽNE ČEŠKE
PO UMBRIJI
PARIZ
BERLIN
TOSKANA

to se bomo pa še odločile , ko pride z varšave  user posted image user posted image

ja si vse sama financeram , sej tud delam za dobre €€€€€€ , pa ni hudič , da si nebi prvoščla , saj se živi samo enkrat pa naj imam vsaj kvaliteten life

clock-img

03.03.2010, 17:06

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

za london pa celo ne vem , če ne bo treba celo termin prestavit , ker je takrat velka noč in najine kristince , ki živi v londonu baje takrat ne bo doma . se bomo še slišali , ampak meni to ni ovira, če negre aprila bo šlo pa v letu 2010 enkrat sigurno. če nama ne rata skupaj bom šla pa sama , samo da je kristinca doma , ker potem nerabiva plačevat bivanje , ki je huhhhh €€€€€ . smo pa z kristino na vezi  

clock-img

03.03.2010, 17:15

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

grem pa z mojimi čebelami še NA TOLE , bi šla kera še znami???

aja živka pa na majke gremo v črnomelj- greš ??

clock-img

03.03.2010, 19:34

clock-img

rea27

pencil-img

1776

eko babe, sam še žabo dam spat in grem naročit nextuser posted image user posted image user posted image

rea27

clock-img

03.03.2010, 19:55

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

eko babe, sam še žabo dam spat in grem naročit nextuser posted image user posted image user posted image

user posted image pa user posted image user posted image da bo delal.Potem pa sporoči kolk user posted image

clock-img

03.03.2010, 20:11

clock-img

Anonimen

Ja nič rea, svojo titulo najbolje oženjene Dolenjke boš morala predati v roke čebelici. Je... ga, vsakmu se mandat enkrat isteče.user posted image Zdej pa sam še počakajmo našo komentatorko Anonimnouser posted image .

clock-img

03.03.2010, 20:15

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

hej hej punce tko bogata pa spet nisem , samo si pa privoščim , pol k bom stara, bom pa otrokom dajala pa vnučke pazila , pol nebo časa za avanture

clock-img

03.03.2010, 21:02

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ja nič rea, svojo titulo najbolje oženjene Dolenjke boš morala predati v roke čebelici. Je... ga, vsakmu se mandat enkrat isteče.user posted image Zdej pa sam še počakajmo našo komentatorko Anonimnouser posted image .

komaj čakam!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

clock-img

03.03.2010, 21:06

clock-img

rea27

pencil-img

1776

nč od našga nexta danes..ne dela...ne vem kaj mečkajo...Ampak sem se pa neki spomnila...Namreč prejšnjič sem naročila svoje posebaj, pa vaše posebaj..in je potegnilo..Kaj če bi me, glede na to da je znesek velik in je izdelkov cca 35 - kar traja preden vneseš - razpolovile. To bi sicer pomenilo, da bi plačale več poštnine kot pol centa, ampak po moje bi potegnilo..

tako, da..nas naročnic je:

1. čebeli
2. živka
3. vaney
4. triš
5. jaknik
6. alex
7. štrumfka
8. bbaja
9. nya
10. rea

kar pomeni, da bi sedaj plačale le 0,50 eur poštnine..Če pa se razdelimo v dve grupe bomo vsaka plačala po 1 eur? Kaj pravite, je prevelik strošek ali probamo?

rea27

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem